Philips Air Combi 2-in-1

Adem het verschil

Een goede luchtkwaliteit is essentieel voor uw gezondheid en die van uw gezin. Daarom ontwikkelde Philips de Air combi 2-in-1 luchtzuiveraar en luchtbevochtiger.

Philips Air Combi 2-in-1

Het belang van luchtkwaliteit voor uw gezondheid

Een slechte luchtkwaliteit heeft heel wat gevolgen op lange en korte termijn. Slechte lucht veroorzaakt immers ademhalingsproblemen zoals astma. Ook mensen met allergieën, zoals hooikoorts, kunnen last hebben van slechte lucht.

De ideale luchtvochtigheid

De ideale luchtvochtigheid binnenshuis ligt rond de 50%. In de winter kan dat echter al snel zakken. Daarom hebben heel wat mensen in deze periode last van kwaaltjes als een droge huid, geïrriteerde ogen en neus, hoesten en hoofdpijn. De ideale luchtvochtigheid heeft veel voordelen: een comfortabele ademhaling, een betere slaap en een vitalere huid, lippen en haar.

Philips Air Combi 2-in-1
Philips Air Combi 2-in-1 Philips Air Combi 2-in-1

De oplossing: de Air Combi 2-in-1

Om de ideale luchtkwaliteit binnenshuis te creëren, ontwikkelde Philips de Air Combi 2-in-1. Het toestel combineert twee innovatieve technologieën:

  1. VitaShield IPS-zuiveringstechnologie: vermindert zorgvuldig fijn stof, pollen, gassen en de verspreiding van bacteriën in de lucht. Bovendien meet de slimme sensor de luchtkwaliteit.
  2. NanoCloud-bevochtigingstechnologie: voorkomt droge lucht en zorgt voor een constante perfecte luchtvochtigheid binnenshuis. De lucht wordt gelijkmatig over de kamer verspreid.

De Air Combi 2-in-1 beschikt over twee filters die voor een optimaal resultaat zorgen: een HEPA-filter en een actieve filter met koolstof. En met de 3-staps ventilatorsnelheid past u de luchtstroom naar wens aan. Daarnaast geeft de 3-staps luchtkwaliteitsindicatie het luchtkwaliteitsniveau duidelijk aan.
U kiest zelf wanneer de Air Combi 2-in-1 moet werken. Hij is uitgerust met een eenvoudig in te stellen timer voor 1, 4 of 8 uur. Het toestel werkt gedurende de ingestelde tijdsduur en schakelt daarna automatisch uit.

Merkbare resultaten

Door deze gecombineerde werking van de Philips Air Combi 2-in-1 creëert u dus een optimale luchtkwaliteit en –vochtigheid binnenshuis. Dat vermindert op korte termijn de kans op griep, allergieën, astmaprikkels en vermoeidheid. Op lange termijn vertraagt of voorkomt het de ontwikkeling van allergieën of astma. Voor een optimale gezondheid voor het hele gezin!

Philips Air Combi 2-in-1
product

Uw Philips Air Combi 2-in-1

  • Vermindert stof, pollen en gassen
  • Voorkomt droge lucht
  • Combinatie van twee filters
€ 379,00
of € 30,00 per maand
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters