{Include name error} Dossier Philips Ambilight TV: Voeg wat extra kleur toe aan het leven

Philips Ambilight TV

Voeg wat extra kleur toe aan het leven

De tijd dat u passief vanuit de zetel naar uw film keek, is helemaal voorbij. Dankzij Philips Ambilight TV spat de actie uit het beeld en wordt u helemaal ondergedompeld in de wereld van de film.

De Ambilight-technologie

Met behulp van energiezuinige led-modules aan de achterzijde van de tv wordt een zacht, sfeervol licht rond de tv geprojecteerd. Afhankelijk van het model is dit 2-, 3-, of zelfs 4-zijdig.
De kleur en helderheid wordt automatisch aan de beelden aangepast. Daardoor lijkt het scherm groter en wordt de kijkervaring intenser. Een mooie zonsondergang op het scherm is even romantisch en kleurrijk voor u als voor het verliefde koppeltje in de film! Ook de kleur van uw muur speelt geen rol: via de instellingen geeft u aan welke kleur de muur heeft, en Ambilight zal zich aanpassen.

De Ambilight-technologie

Meer dan alleen film

De functionaliteit van Ambilight gaat verder dan wanneer u films bekijkt. U stemt Ambilight ook af op uw gemoedstoestand en de beelden die u bekijkt.
Zo is er de Game-modus voor videogames of de Relaxed-modus voor natuurprogramma’s. Heeft u gasten? Schakel de tv uit en zet Ambilight in lounge-modus, voor extra sfeer. En tijdens voetbalwedstrijden zal Ambilight het veld groter doen lijken.

Uitgerust met Ambilight n Android TV
Adembenemende beelden

De Philips 7150-serie

Uitgerust met Ambilight n Android TV

De 7150-serie combineert 3-zijdig Ambilight met de kracht van Android TV, voor een snellere, rijkere en meer persoonlijke tv-ervaring. U heeft de keuze uit een brede selectie aan apps, zoals video-on-demand-diensten als Netflix, sociale media, YouTube, nieuwsberichten,...

Adembenemende beelden

Bovendien biedt de 7150-serie u prachtige Ultra HD-beelden boordevol details. U geniet van vloeiende en scherpe bewegende beelden en uitzonderlijk contrast. De Pixel Precise Ultra HD Engine converteert daarnaast elk beeld naar verbluffende UHD-resolutie.

Uw Philips Ambilight TV

Uw Philips Ambilight TV

  • Energiezuinige led-modules
  • Aangepast aan de beelden op het scherm
  • Verschillende modi
Koop nu
Uw Philips 7150-tv

Uw Philips 7150-tv

  • 3-zijdig Ambilight
  • Android TV
  • Ultra HD-beelden
Koop nu
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters