Philips Fidelio HTL9100 en E5: een intenser geluid

Dompel u onder in een uitstekende Surround Sound door de luidsprekers los te maken van de soundbar en ze achter in de ruimte te plaatsen. Zo geniet u met de Philips Fidelio E5 en Fidelio HTL9100 van een complete 5.1 Surround Sound-ervaring voor uw games en films. Sluit de luidsprekers weer aan op de soundbar om naar muziek te luisteren of televisie te kijken.

Muziek streamen

Via de bluetooth-technologie kunt u deze Fidelio luidsprekers verbinden met andere bluetooth-apparaten om uw favoriete muziek vanaf uw smartphone, tablet of laptop af te spelen. Ook de muziek die op uw iPod of iPhone staat kunt u eenvoudig beluisteren.

Dynamisch realisme

Dankzij de ingebouwde Dolby Digital-decoderbox hebt u geen externe decoder meer nodig. De kanalen worden verwerkt met audio-informatie. U geniet van een Surround Sound-ervaring en een heel natuurlijke sfeer. De Fidelio E5 en HTL91000 zijn ook voorzien van Dolby Pro Logic II die u verschillende kanalen met Surround-verwerking biedt vanaf elke stereobron.

Natuurgetrouwe geluidsweergave

Via Crystal Clear Sound op de Philips Fidelio E5 kunt u elk geluidsdetail waarnemen en waarderen, zoals de artiest of regisseur het bedoeld heeft. Deze technologie geeft de geluidsbron weer zonder vervorming. De zuiverheid van de oorspronkelijke audiocontent wordt behouden.

NFC-technologie

Koppel uw bluetooth-apparaten makkelijk aan uw Philips Fidelio E5 via één druk op de knop dankzij de NFC-technologie (Near Field Communication). Tik op een NFC-smartphone of –tablet op het NFC-gebied van de luidspreker om hem in te schakelen, het koppelen via bluetooth te starten en muziek te streamen.

Intense filmervaring

Dankzij Virtual Surround Sound op de Philips Fidelio HTL9100 geniet u van een vol, meeslepend en ruimtevullend geluid. Elke hoogwaardige stereobron wordt omgezet in levensechte, meerkanaals Surround Sound. U hoeft geen extra kabels aan te schaffen om van een perfect geluid te genieten.

Slimme oriëntatiesensor

De Fidelio HTL9100 is voorzien van een slimme, automatische oriëntatiesensor die de geluidskwaliteit meteen optimaliseert zodra gedetecteerd is of de Soundbar horizontaal of verticaal geplaatst is. U kunt uw Soundbar op een plank zetten of aan de muur monteren zonder uw audio-ervaring te beïnvloeden.

Koop nu uw Philips Fidelio HTL9100/12

 1. Bluetooth
 2. Virtual Surround Sound
 3. Loskoppelbare draadloze
  luidsprekers
Acheter

Koop nu uw Philips Fidelio E5

 1. Bluetooth
 2. NFC-technologie
 3. Loskoppelbare draadloze
  luidsprekers
Acheter

Nuttige links


 1. Bekijk de Philips Fidelio E5
 2. Bekijk de Philips Fidelio HTL9100/12
 3. Bekijk alle homecinema’s van Philips
 4. Bekijk alle draadloze luidsprekers van Philips


Pin It
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters