Blender Philips HR2195

Een fantastisch blendresultaat zonder stukjes

’s Morgens bij het ontbijt een heerlijke verse smoothie? Of snel nog wat ijs fijnmalen voor die mojito’s op een zomerse avond? De Philips HR2195-blender wordt een onmisbare hulp in uw keuken. Met de functie voor meerdere snelheden kunt u bijna alles mixen, malen en snijden, van fruit en groenten tot ijs.

Blenden als een pro

De Philips HR2195 is uitgerust met ProBlend 6-technologie. Daarmee kunt u op de meest doeltreffende manier fruit mengen, groenten snijden en ijs vermalen.

Handige functies

Wil u een ontbijtsmoothie maken voordat iedereen wakker is? Met de stille modus draait de blender op lagere snelheid, waardoor een lager decibelniveau wordt bereikt. De pulsmodus biedt u dan weer de maximale controle over uw bereidingen. Er is bovendien ook een geprogrammeerde functie voor het malen van ijs.

Groot onderhoudsgemak

Het verwijderbare mes is eenvoudig schoon te maken onder de kraan. En alle onderdelen behalve de hoofdunit zijn vaatwasbestendig.

Unieke kan voor betere resultaten

De Philips HR2195 heeft een kan van 2 liter. Dankzij haar krasbestendige kwaliteitsglas is ze bestand tegen hete ingrediënten. Bovendien wordt het mes niet recht in het midden geplaatst. Dat veroorzaakt een turbulente stroming, waardoor ingrediënten doeltreffend gemengd worden.


product
product

Uw Philips HR2195-blender

  • Verschillende handige functies
  • Uniek asymmetrisch kanontwerp
  • Groot onderhoudsgemak
€ 79,00
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters