Philips Hue

Verlicht je woning slimmer

Zin om je verlichting op een intelligente manier te regelen en voor elk moment de juiste sfeer te creëren? Dat kan makkelijk met het draadloze verlichtingssysteem Philips Hue. Ontdek hoe je je woning tot leven brengt met een reeks slimme lampen, armaturen, schakelaars en sensors.


Jij bepaalt of de lamp brandt


Met Philips Hue heb je talrijke mogelijkheden om je lampen te bedienen. Gebruik de Philips Hue app, een van de apps van derden, slimme schakelaars, bewegingssensors, je Apple Watch of zelfs je stem.
Op vakantie? Schrik dieven af en laat het lijken alsof je thuis bent. Kies voor de routinefunctie en stel meerdere tijdschakelklokken in om op verschillende tijdstippen het licht aan te doen in je kamers.


CreŽer de perfecte sfeer voor elk moment


Ben je een langslaper of kan je de slaap net moeilijk vatten? Doordat de effecten van zonsopkomst en zonsondergang worden nagebootst, vertrek je op een natuurlijke manier naar dromenland en word je ook aangenaam wakker.

Energie opdoen, lezen, je concentreren en je ontspannen, dat doe je het best met de juiste tint zacht, wit licht. Gebruik de Philips Hue app om je lichtinstellingen aan te passen, van koel, stimulerend daglicht tot ontspannend, warm wit licht.


Speel met licht


Dankzij de keuze uit 16 miljoen kleuren, pas je de sfeer in je kamers onmiddellijk aan. Hoe? Met één druk op de knop stel de scène makkelijk in. Gebruik één van je favoriete foto’s en herbeleef dat speciale moment met gekleurde lichteffecten. Super!


Beleef je films, muziek en games helemaal anders


Ga volledig op in je films, stem je lampen af op je muziek of vul je kamer met de effecten uit je game. In de Philips Hue app creëer je je eigen amusementsruimte voor geweldige kijk- , luister- en gamingmomenten!

Drie soorten slimme lampen

Philips Hue biedt drie types slimme lampen die geleverd worden in verschillende vormen, formaten en modellen. Kies Hue white voor een gemakkelijke regeling en comfort. Liever ontspannend warm wit licht tot koel daglicht dat jouw dagelijkse activiteiten ondersteunt? Ga voor Hue white ambiance. En met Hue white and color ambiance geniet je van een overrompelende belevenis. De drie soorten lampen werken allemaal samen om jouw woning slimmer, comfortabel en energiezuinig te maken.


De Hue-bridge: het hart van je Hue-systeem


De bridge verbindt je slimme apparatuur met je Philips Hue-lampen. Sluit tot 50 Philips Hue-lampen en ‑accessoires aan op één bridge. Verbind hem via wifi met je router en hij verbindt je verlichtingssysteem ook via het Internet met de wereld buiten je woning. Ideaal om je lampen te bedienen als je niet thuis bent.


Een app die een applaus verdient


De Philips Hue app houdt rekening met jou, je woning en je dagelijkse leven. Stel de verlichting in je kamers eenvoudig in en bedien alle lampen tegelijk. Kies voor lichtschema's en/of timers om je dagelijkse bezigheden te ondersteunen. Bewaar je favoriete lichtinstellingen en roep die op elk gewenst moment weer op met één vingerbeweging. Speel er wat mee en ontdek alle functies.

En de installatie?

Easy! Enkele minuten volstaan om de bridge in te stellen, de lampen ermee te verbinden en deze te bedienen via de Philips Hue app. Het resultaat? Jouw persoonlijke draadloze verlichtingssysteem in vier eenvoudige stappen.


Zin in uitbreiding?


Wat heb je nodig om aan de slag te gaan met Philips Hue? Een starterkit met lampen en een bridge. Als je eenmaal een brug hebt, kun je je systeem eenvoudig stap voor stap uitbreiden.

Je kunt tot 50 lampen aansluiten op een enkele bridge en vervolgens al je lampen bedienen met slimme accessoires. Handig!


Friends of Hue: voor wie meer wil


Philips Hue werkt samen met andere slimme apparaten en diensten. Apparaten die zijn aangeduid als Friend of Hue werken samen in je woning. Je kunt je Philips Hue-systeem onder andere verbinden met Amazon Echo, Apple HomeKit, de Google Assistant, IFTTT, Nest en Samsung SmartThings.

product

Hue white and color ambiance starterkit spots

 • Bridge en schakelaar
 • 3 white and color ambiance spots
 • 16 miljoen kleuren
Koop nu
product

Hue white and color ambiance starterkit

 • Bridge en schakelaar
 • 3 white and color ambiance lampen
 • 16 miljoen kleuren
Koop nu
product

Hue white and ambiance starterkit

 • Bridge en schakelaar
 • 3 white and ambiance lampen
 • Van warm wit licht tot koel daglicht
Koop nu
product

Hue white starterkit

 • Bridge en schakelaar
 • 3 white lampen
 • Warm, wit licht
Koop nu

Nuttige links

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters