De Philips-luchtzuiveraars

Adem het verschil

Een goede luchtkwaliteit is essentieel voor uw gezondheid en die van uw gezin. Daarom ontwikkelde Philips luchtreinigers en luchtbevochtigers.

Het belang van luchtkwaliteit voor uw gezondheid

Een slechte luchtkwaliteit heeft heel wat gevolgen op lange en korte termijn. Slechte lucht veroorzaakt immers ademhalingsproblemen zoals astma. Ook mensen met allergieën, zoals hooikoorts, kunnen last hebben van slechte lucht.

De ideale luchtvochtigheid

De ideale luchtvochtigheid binnenshuis ligt rond de 50%. Als je last van hooikoorts hebt, komen daar in de lente ook nog eens pollen bij die veel klachten kunnen veroorzaken zoals rode ogen, niezen en hoesten. De ideale luchtvochtigheid heeft veel voordelen: een comfortabele ademhaling, een betere slaap en een vitalere huid, lippen en haar.

Het belang van luchtkwaliteit voor uw gezondheid
Het belang van luchtkwaliteit voor uw gezondheid

De oplossingen: de Air Combi 2-in-1 en de Philips AC3256/10

De Air Combi 2-in-1

Om de ideale luchtkwaliteit binnenshuis te creëren, ontwikkelde Philips de Air Combi 2-in-1. Het toestel combineert twee innovatieve technologieën:

 1. VitaShield IPS-zuiveringstechnologie: vermindert zorgvuldig fijn stof, pollen, gassen en de verspreiding van bacteriën in de lucht. Bovendien meet de slimme sensor de luchtkwaliteit.
 2. NanoCloud-bevochtigingstechnologie: voorkomt droge lucht en zorgt voor een constante perfecte luchtvochtigheid binnenshuis. De lucht wordt gelijkmatig over de kamer verspreid.

De Air Combi 2-in-1 beschikt over twee filters die voor een optimaal resultaat zorgen: een HEPA-filter en een actieve filter met koolstof. En met de 3-staps ventilatorsnelheid past u de luchtstroom naar wens aan. Daarnaast geeft de 3-staps luchtkwaliteitsindicatie het luchtkwaliteitsniveau duidelijk aan.
U kiest zelf wanneer de Air Combi 2-in-1 moet werken. Hij is uitgerust met een eenvoudig in te stellen timer voor 1, 4 of 8 uur. Het toestel werkt gedurende de ingestelde tijdsduur en schakelt daarna automatisch uit.

Het belang van luchtkwaliteit voor uw gezondheid

Nuttige link

 1. Bekijk al onze Philips-luchtreinigers

De Philips AC3256/10

Geniet van een gezonde en propere binnenlucht dankzij de Philips AC3256/10-luchtreiniger. Hij is uitgerust met verschillende hoogwaardige technologieën die de stofdeeltjes, allergenen en schadelijke gassen efficiënt verwijderen :

 1. VitaShield IPS-technologie: de unieke VitaShield IPS-technologie filtert op efficiënte wijze de kleinste stofdeeltjes, net als bijna alle allergenen en bacterieën en zelfs sommige virussen, zoals het H1N1-virus. Bovendien ben je ook beschermd tegen schadelijke gassen.
 2. AeraSense-technologie: de AeraSense-technologie geeft in real time de kwaliteit van je binnenlucht aan. Het beschermingsalarm voor gezonde lucht laat je direct weten wanneer het tijd is om de filter te vervangen. Ben je vergeten hem te vervangen? Geen probleem! Je luchtzuiveraar stopt met werken om te voorkomen dat de filter niet goed functioneert.
 3. NanoProtect S3-filter: de extra dikke NanoProtect HEPA-filter is ontworpen voor een superieure zuiveringsefficiëntie en –levensduur tegen deeltjes in de lucht.
 4. Allergeenmodus: je beschikt ook over een speciaal ontworpen allergeenmodus. Hij is zeer efficiënt in het verwijderen van veelvoorkomende allergenen in de lucht.

product

Jouw Philips Air Combi 2-in-1

 • Vermindert stof, pollen en gassen
 • Voorkomt droge lucht
 • Combinatie van twee filters
€ 379,00
of € 30,00 per maand
product

Jouw Philips AC3256/10-luchtzuiveraar

 • Allergeenmodus
 • Professionele luchtsensor
 • Touchbediening
€ 539,99
of € 50,00 per maand
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters