Philips OLED+: adembenemend beeld, bioscoopwaardig geluid

Met OLED+ wil Philips de superieure beeldkwaliteit van een oled-televisie uitbreiden naar een totaalervaring van beeld én geluid. Hieronder stellen we de 4K (UHD) OLED+ aan je voor. Die bestaat in een uitvoering van 55 inch en ťťn van 65 inch. Lees snel hoe Philips zo’n totaalbeleving waarmaakt.

Wat is OLED+?

De term OLED+ draait niet om een verbetering van de oled-technologie, maar om de toevoegingen die Philips doet aan zijn oled-schermen: de P5-processor voor beeldverwerking, het Ambilight en de luidsprekers van Bowers & Wilkins.

De Philips P5 Pro Perfect Picture Engine is een nieuwe generatie processor die je een nóg realistischere beeldkwaliteit voorschotelt. Denk daarbij aan ruisloze beelden, natuurlijke huidtinten en ongelooflijk vloeiende bewegingen. Bovendien is zwart ook echt zwart op een oled-scherm, want de pixels lichten afzonderlijk op.

Dankzij Ambilight oogt je scherm dan weer groter dan het is en krijgen films en games extra diepte. Ledlampjes aan 3 zijden van je televisie schijnen de kleuren van je scherm ook naar de muren en naar de rest van je kamer. Sfeerverlichting? Check!

Topgeluid dankzij Bowers & Wilkins en Kvadrat

Om levensechte beelden te koppelen aan levensecht geluid werkt Philips samen met Bowers & Wilkins. Dit iconische audiomerk ontwikkelde omhoog gerichte luidsprekers die de Dolby Atmos-technologie volledig tot zijn recht laten komen: de sfeer stroomt de hele kamer in, alsof het geluid zich ook boven en rondom jou bevindt.

Daarbovenop is de soundbar van deze Philips-televisie bedekt met luidsprekerstof van Kvadrat. Die luidsprekerstof is gemaakt van een wolmix die het geluid zonder obstakels doorlaat en elke tinteling uit de speakers de kamer in laat vloeien. De volledige set bestaat overigens uit een geïntegreerde subwoofer met tweeters en luidsprekers.

Spraakbediening vanuit je luie zetel

Nog een fijne ontdekking aan deze Philips-tv’s? Je bedient ze gewoon met je stem. Vraag je televisie om Netflix op te starten, over te schakelen naar je gameconsole of naar de Google Play Store te gaan. Je hoeft nooit meer op zoek naar je afstandsbediening.

Bovendien bedien je ook andere compatibele Smart Home-apparaten dankzij de ingebouwde Google Assistant. Dim bijvoorbeeld de lichten en pas de thermostaat aan zonder een vin te verroeren.

Ben je op zoek naar een televisie met een adembenemend beeld en bioscoopwaardig geluid? Bekijk dan zeker de Philips 4K (UHD) OLED+ in de winkel of op vandenborre.be.

4,9

4,7
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters