Philips OneBlade banner

Bepaal je stijl met de Philips OneBlade

Een revolutionair nieuwe manier om je te scheren: de Philips OneBlade. Een uiterst doeltreffende, duurzame elektrische baardtrimmer aangepast aan jouw stijl.

De elektrische baardtrimmers Philips OneBlade QP6510/20 en QP6520/20 zorgen voor een ware revolutie in de verzorgingsroutine van mannen. Deze hybridetoestellen steunen op spitstechnologie om je baard te trimmen, te stylen en te scheren tot in de perfectie, terwijl ze je huid beschermen. Je hoeft niet meer in verschillende stappen of met meerdere toestellen te werken. Philips OneBlade is een alles-in-een antwoord op al je behoeften.

Philips OneBlade: de elektrische trimmer met de hoogste precisie

Dit revolutionaire assortiment elektrische baardtrimmers is uitgerust met de unieke Philips OneBlade-technologie, ontworpen om te trimmen, de contouren te definiëren en je baard uiterst nauwkeurig te scheren. Het snelbewegende mes met 200 bewegingen per seconde is uitgerust met een dubbel beschermingssysteem voor een comfortabele en doeltreffende scheerbeurt, ongeacht de haarlengte.

Strakke precisie, perfect regelbaar

Dankzij de bijbehorende instelbare stoppelkammen verzekert de Philips OneBlade een gepersonaliseerde scheerbeurt, perfect aangepast aan ongeacht welk baardtype: een ‘5 o’clock shadow’, een korte of een lange stoppelbaard. Voor een regelmatige trimbeurt op de lengte die jij wenst, stelt Philips OneBlade je twee trimmermodellen voor, volgens de stijl van jouw keuze

1/
De OneBlade QP6510/20 met zijn 12 vergrendelbare hoogtes, voor trimlengtes tussen 0,5 en 9 mm.

2/
De OneBlade QP6520/20 met zijn 14 vergrendelbare hoogtes, voor trimlengtes tussen 0,4 en 10 mm.

Een ongeŽvenaard scheercomfort

De elektrische trimmers Philips OneBlade zijn ook uitgerust met een antisliphandvat en een dubbelzijdig mes om vlot en snel een perfecte look te verkrijgen. Ongeacht de richting waarin je scheert, je geniet van een optimaal zicht en mist geen enkel haartje.
OneBlade scheert niet te dicht bij de huid en zorgt dus voor een onvergelijkbaar comfort. Hij volgt de contouren van je gezicht om efficiënt en in alle zachtheid te trimmen en te scheren, ook op moeilijk bereikbare plekken. Je vormt strakke lijnen en perfecte contouren.

Een duurzame scheerprestatie

Het Philips OneBlade-mes werd ontworpen voor een duurzame, optimale prestatie. Het mes moet slechts om de 4 maanden worden vervangen. De elektrische baardtrimmer OneBlade is bovendien 100% waterdicht, wat het reinigen vergemakkelijkt. Je kunt de huid droog of vochtig scheren, met of zonder schuim, zoals je het zelf verkiest.
De lithium-ionbatterij zorgt ervoor dat het toestel na 1 uur weer volledig is opgeladen, biedt een autonomie van 60 (QP6510/20) tot 90 minuten (QP6520/20) en heeft een maximaal verbruik van 5,4 W. Het digitale LED-schermpje toont het vermogen van de batterij, met een lichtje voor ‘volledig opgeladen’, een lichtje voor ‘gedeeltelijk opgeladen’ en een lichtje dat brandt tijdens het opladen.
De OneBlade QP6520/20 is een toestel voor on-the-go en heeft ook een verklikker voor de vergrendeling tijdens het transport. Bovendien wordt hij geleverd in een handig reiszakje.

Zin in een nieuwe scheerervaring? Ontdek online of in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel het assortiment elektrische baardtrimmers van Philips OneBlade.

product

Philips OneBlade QP6510/20

 • 12 instelbare hoogtes
 • 100% waterbestendig
 • Autonomie van 60 minuten
Koop nu
product

Philips OneBlade QP6520/20

 • 14 instelbare hoogtes
 • 100% waterbestendig
 • Autonomie van 90 minuten
Koop nu

Nuttige links

 1. Bekijk de Philips OneBlade QP6510/20
 2. Bekijk de Philips OneBlade QP6520/20
 3. Bekijk alle Philips-baardtrimmers
 4. Bekijk de vervangmesjes (per 2 stuks)
 5. Bekijk de vervangmesjes (per stuk)