Philips OneBlade: trimmen, stylen en scheren van baard en lichaam

Philips OneBlade: trimmen, stylen en scheren van baard en lichaam

De Philips OneBlade Pro is een revolutionair hybride apparaat dat je haartjes scheert, zonder je huid te irriteren. Je kan ermee trimmen, de contouren van je baard tekenen en je baard ook scheren, ongeacht de lengte ervan. Je hoeft geen verschillende stappen meer te doorlopen en hebt slechts één apparaat nodig. OneBlade voldoet aan al je verwachtingen.

Comfortabel scheren

Comfortabel scheren

De stylingtechnologie voor gezicht en lichaam van Philips OneBlade is ronduit revolutionair. Het apparaat trimt, tekent de contouren en scheert de haartjes, ongeacht hun lengte. Het dubbele beschermsysteem (gladde bekleding en afgeronde randen) staat garant voor makkelijk en comfortabel scheren. De scheertechnologie steunt op snelle bewegingen (200 per seconde) en garandeert je een efficiënte scheerbeurt, ongeacht de lengte van de haartjes. Bovendien zit OneBlade minder dicht op je huid dan een traditioneel scheermes zodat je huid gespaard blijft. Makkelijk scheren tegen de richting in, ongeacht de lengte van de haartjes.

Stylen op maat en gelijkmatig trimmen

Stylen op maat en gelijkmatig trimmen

Je kan je baard heel gelijkmatig trimmen dankzij de meegeleverde en verstelbare precisietrimkam. Je kunt kiezen tussen 12 vergrendelbare hoogtes om de stijl te creëren die je zelf wil, van een beginnende baard tot een 3-dagenbaard en zelfs een lange baard. De polyvalente precisietrimkam biedt je snijhoogtes van 0,5 tot 9 mm om een gelijkmatig resultaat te verkrijgen met de hoogte die je zelf wil.

Snel en onberispelijk stylen

Snel en onberispelijk stylen

Je contouren worden scherp getekend dankzij het tweerichtingscheermes. Welke richting je ook kiest, je geniet altijd een optimale zichtbaarheid zodat je geen enkel haartje over het hoofd ziet. De OneBlade volgt de contouren van je gezicht en helpt om makkelijk en comfortabel alle zones te scheren. Je kan het scheermes in elke richting bewegen om je contouren te tekenen en perfecte lijnen te creëren.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

OneBlade is waterdicht. Om hem te reinigen, hoef je hem enkel af te spoelen onder de kraan. Je kunt kiezen tussen droog of nat scheren,met of zonder schuim, precies volgens je eigen voorkeur. De oplaadbare lithium-ionbatterij garandeert je 90 minuten autonomie na 1 uur opladen. Een led-lampje geeft de staat van de batterij aan. Bovendien zijn de scheermesjes gemaakt om lang mee te gaan. Je hoeft ze slechts om de 4 maanden te vervangen en de prestaties blijven optimaal.

Zin om de OneBlade Pro te ontdekken voor een stijlvol en makkelijk scheerresultaat? Bestel dan dit apparaat dat je huid beschermt. 30 minuten later al kan je het afhalen in de winkel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters