Philips PerfectCare Elite

Een snelle, lichte en krachtige stoomgenerator

Een uiterst snelle stoomgenerator die perfecte resultaten garandeert?
Ontdek de revolutionaire PerfectCare Elite van Philips.

Snelheid

Dankzij de innovatieve OptimalTemp-technologie is er geen temperatuurinstelling nodig. U strijkt alles van jeans tot zijde door elkaar, zonder te sorteren…en zonder het risico dat u uw mooiste outfit verbrandt!

Kracht

Laat u verrassen door de kracht van zijn innovatieve stoomgenerator. Deze genereert een stoom tot 6,7 bar druk die diep in de kleding doordringt. Geef voor de hardnekkigste kreukels zelfs nog een extra stoomstoot (tot 400 g).

Lichtheid

Geniet van een uiterst licht strijkijzer dat aangenaam in gebruik is. Laat het moeiteloos glijden over uw kleding. Strijk voortaan zonder moeite: het strijkijzer is zo licht dat het de druk op uw pols vermindert!

Gebruiksvriendelijk

Met de Philips PerfectCare Elite wordt verticaal strijken kinderspel. Verwijder eenvoudig en efficiënt verticaal kreuken uit delicate kledingstukken, zoals jasjes, jurken en zelfs kledij met stukjes metaal of knopen.

Philips PerfectCare Elite Silence

Strijk nu terwijl u met de rest van het gezin naar TV kijkt, zonder dat u last hebt van het geluid van de stoomgenerator. De Silent Steam-technologie zorgt voor rustige en zeer krachtige (tot 7,2 bar druk) stoomafgifte. De stoomgenerator is uitgerust met geluiddempende stoomfilters voor een vermindering van het stoomgeluid en met een geluiddempend platform om het geluid van de pomp in de voet te verminderen.

Philips PerfectCare Elite-stoomgenerator
product

Philips PerfectCare Elite (GC9630/20)

  • OptimalTemp-technologie
  • Druk tot 6,7 bar
  • Ultralicht
Koop nu
product

Philips PerfectCare Elite Silence (GC9642/60)

  • Druk tot 7,2 bar
  • Stil strijken
  • Ultralicht
Koop nu
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters