Philips 8601-televisies

De perfecte combinatie tussen beeld en design

Maak u klaar voor een unieke televisie-ervaring met de Philips series 8601 Android-tv’s. De grote voordelen? Elegante, afneembare luidsprekers, een uitstekend geluid, 4-zijdig Ambilight, content die aan uw behoeften voldoet, en nog veel meer!

Een evenwichtig en zuiver geluid

Afneembare luidsprekers

Een belangrijk pluspunt van de 8601-tv’s zijn hun afneembare luidsprekers, in een ultradun, innoverend design. Plaats ze rechts en links van uw televisie en laat u overweldigen door de kracht van de bassen. Deze tv’s combineren de kracht van twee luidsprekers aan de achterkant van de TV met 16 microdrivers (in de afneembare luidsprekers aan de linker- en rechterkant), die zorgen voor een breed en rijk geluidsspectrum. De subwoofers zorgen voor meer volume, een snelle basrespons en puur, gebalanceerd geluid van topkwaliteit.

DTS Premium suite

Dankzij de DTS Premium suite-technologie geniet u van een hoogwaardige geluidsverwerking. De dialogen zijn kristalhelder, met optimale volumeniveaus en zonder schommelingen, gekraak of vervorming.

Nuttige links

Entertainment op maat

Uw Philips 8601-televisie weet na een bepaalde tijd waar u graag naar kijkt en stelt programma’s voor op basis van uw kijkgedrag. Bent u specifiek naar iets op zoek? Dankzij de krachtige zoekfunctie van Google vindt u onmiddellijk het programma, de film of de game die u zocht. Geen zin om te typen? Gebruik de microfoon van de afstandsbediening!

Uitzonderlijk scherpe beelden

Ultra HD-resolutie

Geniet van beelden die vier keer scherper zijn dan die van een Full HD-tv. Dankzij de unieke Ultra Resolutie-upscalingtechnologie zien de beelden er beter uit, ongeacht de originele bron ervan! Zo kijkt u altijd naar zeer gedetailleerde beelden.


Bright Pro-technologie

Felle delen van het beeld worden versterkt, terwijl zwart donker blijft. Ervaar levensechte beelden met helderder wit, diepere donkere tinten en een superieur contrast.

product

Philips 65PUS8601

  • Afneembare luidsprekers
  • 4K-conversietechnologie
  • Scherm van 65 inch
€ 2.499,00
of € 60,00 per maand
product

Philips 55PUS8601/12

  • Afneembare luidsprekers
  • 4K-conversietechnologie
  • Scherm van 55 inch
€ 1.599,00
of € 60,00 per maand
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters