Philips S7710/26 banner

Philips S7710/26-scheerapparaat voor de gevoelige huid

Geniet van het comfort en de efficiëntie van het Philips S7710/26-scheerapparaat voor de gevoelige huid. Voor droge of natte scheerbeurten, zonder irritatie.

De Philips S7710/26 werd speciaal ontworpen om de gevoelige huid te beschermen. Dankzij comfortringen met een unieke microparelcoating glijdt het apparaat in alle zachtheid over het gezicht en zorgt voor een zachte en aangename scheerbeurt.

Philips S7710/26:
performant en uiterst comfortabel scheerapparaat voor de gevoelige huid

Glad scheren, in alle zachtheid

Het Philips S7710/26-scheerapparaat is uitgerust met de messen GentlePrecision, ontworpen om je huid te beschermen terwijl ze de haartjes zeer kort scheren, of ze nu lang of kort zijn of neerliggen. De inkepingen in de mesjes zorgen ervoor dat elk haartje wordt opgetild, zodat het perfect kan worden afgesneden, voor een verzorgde scheerbeurt met respect voor de huid.

Bovendien is dit scheerapparaat uitgerust met DynamicFlex-scheerkoppen die in 5 richtingen kunnen bewegen, zodat ze de contouren van je gezicht en hals perfect kunnen volgen.

Het Super Lift&Cut-systeem met twee mesjes zorgt bovendien voor een heel gladde scheerbeurt. Het eerste mesje heft elk haartje op, terwijl het tweede zorgt voor een comfortabele scheerbeurt zo dicht mogelijk tegen de huid.

Een perfecte waterdichtheid voor polyvalent comfort

Het scheerapparaat voor de gevoelige huid Philips S7710/26 is uitgerust met het AquaTec-systeem en is 100% waterdicht, zodat je je kunt scheren zoals je wilt. Je kunt je comfortabel droog scheren of gaan voor een verfrissende scheerbeurt op een natte huid (met scheergel of -schuim), of zelfs onder de douche.

Goed om weten: alle modellen van de Series 7000 werken enkel draadloos, om elk veiligheidsrisico in een natte omgeving uit te sluiten.

EfficiŽnt, snel opgeladen en snel gereinigd

Het intuïtieve schermpje van de Philips S7710/26 geeft alle nuttige informatie weer, zodat je optimale prestaties haalt uit je scheerapparaat. Er is een indicator voor de autonomie van de batterij met 3 standen, een reinigingsindicator, een indicator voor een zwakke batterij, een indicator om te waarschuwen dat de koppen moeten worden vervangen, en een vergrendelingsindicator.

Het systeem met krachtige en efficiënte lithium-ionbatterij biedt twee praktische opties: 1 uur herladen zorgt voor 50 minuten autonomie, of een snelle laadtijd voor één scheerbeurt.

Deze Philips Series 7000 is makkelijk en veilig af te spoelen onder stromend water. Je moet enkel de scheerkop openen en hem grondig spoelen met water. Ben je gehaast? Het scheerapparaat voor de gevoelige huid Philips S7710/26 is uitgerust met de SmartClean-technologie, die ervoor zorgt dat je scheerapparaat er elke dag als nieuw uitziet. Je drukt gewoon op de knop en SmartClean reinigt, smeert, droogt en herlaadt je scheerapparaat, en zorgt dag na dag voor een optimale werking.

Opzetbare trimaccessoires voor een gladde huid

Het scheerapparaat voor de gevoelige huid Philips S7710/26 wordt geleverd met een opzetbare baardstyler met 5 lengtestanden en met een opzetbare borstel voor een diepe en zachte gezichtsreiniging. Je klikt de borstel gewoon op het scheerapparaat en gebruikt hem met de reinigende verzorging van jouw keuze. Zijn 32.000 actieve haartjes reinigen diepgaand maar in alle zachtheid de moeilijkst te bereiken zones van je gezicht, voor een gladde en stralende huid. De ideale oplossing om je snor en bakkebaarden netjes te houden!

Zin in een zachte, maar nauwkeurige scheerbeurt? Wacht niet langer en ontdek de hele reeks scheerapparaten voor de gevoelige huid Philips Series 7000 online of in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel.

product

Jouw Philips S7710/26

 • Beschermt de gevoelige huid
 • Zelfreinigend op de sokkel
 • Geleverd met een baardstyler
Koop nu
product

Jouw Philips S7780/64

 • Beschermt de gevoelige huid
 • Zelfreinigend op de sokkel
 • Met baardstyler en gezichtsborstel
Koop nu
product

Jouw Philips S7530/50

 • Beschermt de gevoelige huid
 • Droog of nat scheren
 • Met baardstyler en gezichtsborstel
Koop nu
product

Jouw Philips S7510/41

 • Beschermt de gevoelige huid
 • Droog of nat scheren
 • Geleverd met een baardstyler
Koop nu
product

Jouw Philips S7310/12

 • Beschermt de gevoelige huid
 • Droog of nat scheren
 • Geleverd met een precisietrimmer
Koop nu