Op een vochtige of droge huid, het scheerapparaat Philips Star Wars biedt je een piekfijne scheerbeurt. Ben je klaar voor een laserscherpe scheerbeurt met een ongeëvenaard comfort?

Uiterst precies, een batterij met een grote autonomie en het waterdichte Aqua Tec Wet&Dry-systeem: ontdek het assortiment Philips Star Wars Shaver, het Philips-scheerapparaat dat sterker is dan een Stormtrooper!

De kracht van het Philips-scheerapparaat

Het scheerapparaat Philips Star Wars bestaat in 4 modellen voor een scheerbeurt op maat. Zijn uitgebreide uitrusting is volledig gewijd aan jouw welzijn. Dit waterdichte, draadloze scheerapparaat bezorgt je een aangename scheerervaring. Met minimale bewegingen maak je korte metten met zelfs de meest hardnekkige baardgroei. Je gebruikt hem overal, in alle omstandigheden, zoals jij het wil! Veelzijdig als een Jedi…

1. De BB-8

Nooit meer scheerbrand! BB-8 is een waterdicht scheerapparaat uitgerust met ComfortCut, 27 zeer zachte, draaiende messen met afgeronde uiteinden die de huid beschermen tegen irritatie. Dit toestel is ook zeer nauwkeurig dankzij de pivoterende scheerkoppen die de delicate zones van je gezicht zeer kort bij de huid scheren. Gebruik hem overal en in alle omstandigheden. Met de Aqua Tec Wet&Dry-functie scheer je een droge of vochtige huid, met scheergel of –mousse en zelfs onder de douche!

2. De Rebellion

Zelfs een baard van 3 dagen scheert hij weg alsof het niets is! Het V-Track Precision PRO-systeem tackelt de langste haren, zonder een trekkerig gevoel op de huid. Gun jezelf een optimale scheerbeurt met zijn 72 mesjes die ongeveer 30 % nauwkeuriger scheren in minder bewegingen. De Rebellion is uitgerust met een lithium-ionbatterij. In 1 uur laad je hem op voor 60 minuten autonomie, of ongeveer 20 scheerbeurten. Zijn zelfslijpende mesjes voeren 151.000 bewegingen per minuut uit en overwinnen zelfs de meest rebelse haren.

3. De Light Side

Dit scheerapparaat Philips Star Wars in stralende kleuren is waterdicht en werd ontworpen voor een perfect resultaat, zonder toegiften op vlak van comfort. Het is eveneens uitgerust met V-Track Precision PRO-mesjes, bereikt zelfs platliggende haartjes en werkt volledig pijnloos dankzij de SkinGlide-ringen bedekt met microbolletjes die de wrijving beperken. Het scheerapparaat glijdt zonder weerstand over de droge of vochtige huid, met of zonder scheerschuim. In één klik wissel je de scheerkop voor een nauwkeurige trimmer waarmee je je snor of haren probleemloos in model brengt.

4. De Dark Side

Ontdek de ‘dark side’ met dit personaliseerbare scheerapparaat van Philips. Dankzij de 3 beschikbare instellingen pas je het aan jouw behoeften aan: gevoelig, normaal of snel. Zijn 72 draaiende en zelfslijpende mesjes zijn bevestigd op 3 ContourDetect-koppen die in 8 richtingen bewegen. Hij scheert dicht bij de gelaatscontouren en scheert bij elke beweging 20% extra haartjes. Hij is sneller en milder en uitgerust met alle functies die de waterdichte Philips-scheerapparaten tot een succes maken: droge of vochtige modus, afspoelen onder de kraan en laden in 1 uur voor een autonomie van 60 minuten.

Ga ook voor een scheerbeurt die comfort, snelheid en doeltreffendheid combineert. Kies als een Jedi, kies voor een laserscherpe scheerbeurt met Philips Star Wars, beschikbaar in onze onlineshop of in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel.

product

De BB-8

 • Beschermt tegen huidirritaties
 • Bruikbaar onder de douche
 • Scheert gevoelige zones dichter op de huid
product

De Philips Star Wars ĎPoeí

 • Ideaal voor de langste haartjes
 • Krachtig glad scheren
 • 60 minuten autonomie
product

De Philips Star Wars ĎLight Sideí

 • V-Track Precision Pro-mesjes
 • Contourvolgend systeem
 • Optimaal comfort
product

De Philips Star Wars ĎDark Sideí

 • 3 standen: sensitive-, normal-, en fast-stand
 • 72 roterende en zelfslijpende mesjes
 • Volledig afspoelbaar

Nuttige links

 1. Ontdek al onze Philips-scheerapparaten
 2. Onze collega Ben heeft ze voor jou getest