Waarom voor Philips SoniCare kiezen?

Dankzij de unieke Philips SoniCare-technologie dringen vloeistoffen diep door in de ruimte tussen uw tanden en op de rand van uw tandvlees. Hierdoor krijgt u zichtbaar schonere tanden, een gezonder tandvlees en een wittere glimlach.

SoniCare-technologie

Philips Ongeėvenaarde borstelhaarsnelheid

Ongeėvenaarde borstelhaarsnelheid

Dankzij een combinatie van hoogfrequente borstelhaarbewegingen en een grote amplitude bereikt u met deze SoniCare tandenborstel uitstekende resultaten. Hij maakt meer bewegingen in 2 minuten dan een handmatige tandenborstel in één maand. Het resultaat is tot 6 keer minder tandplak.

Philips Klinisch bewezen resultaten

Klinisch bewezen resultaten

De opzetborstels worden samen ontwikkeld en getest zodat ze het beste resultaat geven. De speciaal vormgegeven borstels volgen de natuurlijke vorm van uw mond en bestrijken een groter poetsoppervlak. Bovendien zorgen de zachte borstelharen voor een veilige en zachte poetsbeurt.

Philips Dynamische reinigingsbewerking

Dynamische reinigingsbewerking

Met deze technologie wordt de vloeistof tussen uw tanden en kiezen gespoten. Bovendien wordt uw tandvlees zachtjes gemasseerd om de doorbloeding te stimuleren en de tandplak los te weken. Tandpasta en speeksel worden gemengd tot een schuimige vloeistof die rijk is aan zuurstof.

Philips Minder tandplak en wittere tanden

Minder tandplak en wittere tanden

De dynamische reinigingswerking van de Philips SoniCare resulteert in een onovertroffen verwijdering van de tandplak en in natuurlijk wittere tanden. De vloeistof wordt diep tussen uw tanden en kiezen gespoten voor een zichtbaar en voelbaar verschil. Sonicare verwijdert bovendien alledaagse vlekken op uw tanden.

Philips Gezonder tandvlees

Gezonder tandvlees

SoniCare levert een grondige verwijdering van de tandplak en verbetert de gezondheid van het tandvlees binnen de twee weken. Een goede mondgezondheid is belangrijk want het speelt een grote rol voor uw algemene gezondheid. Bovendien voorkomt de zachte poetsbeweging terugtrekkend tandvlees.

Timer-functie gekoppeld aan poetsintensiteit

Met het Easy-Start-programma kunt u geleidelijk wennen aan de SoniCare-tandenborstel. De poetskracht wordt geleidelijk sterker tijdens de eerste 14 poetsbeurten, zodat u rustig kunt wennen aan het mondgevoel van de SoniCare-tandenborstel.

AirFloss monddouche

De SoniCare AirFloss-technologie helpt u om eenvoudiger en effectiever tussen uw tanden en kiezen te reinigen. Alleen uw tanden poetsen volstaat niet om tussen de tanden optimaal te reinigen. Bovendien reinigt u slechts een deel van uw gebit. Een groot deel van het tandoppervlak zit namelijk tussen de tanden, waar gemakkelijk voedselresten achterblijven.

Spuitkop schuift langs het tandvlees tot deze tussen de tanden komt

Diepe reiniging met één druk op de knop

Dunne en gebogen spuitkop om ruimtes tussen tanden makkelijker te bereiken

Minder mondwater voor een complete reiniging

Philips Sonicare


De Philips AirFloss monddouche gebruikt samengeperste lucht en microdruppels om de ruimte tussen uw tanden en kiezen op een geheel nieuwe manier te reinigen. De snelle stoot lucht met microdruppels komt tot diep tussen uw tanden en verwijdert moeilijk te bereiken tandplak.

Deze technologie verwijdert tot 99% meer tandplak tussen de tanden dan een handmatige poetsbeurt. Het resultaat: schonere tanden en een frissere adem. Met SoniCare AirFloss hebt u slechts 30 seconden nodig om de ruimtes tussen uw tanden te reinigen.

Dankzij het ontwerp van de spuitkop van de Philips SoniCare AirFloss monddouche geniet u van een optimaal gebruiksgemak. Het geleidepunt glijdt langs de rand van uw tandvlees tot een ruimte tussen de tanden/kiezen wordt bereikt. Deze slanke, gebogen spuitkop maakt het eenvoudig om het apparaat goed te plaatsen. Het is ook aangeraden om de spuitkop van de monddouche elke 6 maanden te veranderen om kalk en bacteriën te vermijden.

De borstel maakt het verschil

Om uitzonderlijke resultaten te bekomen is de opzetborstel een belangrijke component. Philips biedt u een uitgebreide gamma aan opzetborstels zodat iedereen een borstel vindt dit perfect bij hem of haar past.

Sommige borstels hebben langere haren voor een diepere reiniging tussen de tanden. Andere borstels hebben dan weer een diamantvormige ontwerp en hebben 44% meer borstelharen voor een grondige reiniging. Tandenborstels met een slanke en gebogen hals zorgen voor een betere plakverwijdering op moeilijk bereikbare plaatsen.

Voor een optimale mondhygiëne, is het aangeraden om uw opzetborstel elk nieuw seizoen te vervangen. Na drie maanden beginnen de haren van de opzetborstel slijtage te vertonen waardoor uw SoniCare-borstel minder efficiënt werkt.

Bekijk alle accessoires voor tandenhygiėne van Philips

Video


Philips Diamond Clean

Ontdek de Philips Diamond Clean tandenborstel

 • 5 programma’s
 • 2 opzetborstels
 • SoniCare-technologie
koop nu
Philips EasyClean

Ontdek de Philips EasyClean tandenborstel

 • 1 progamma
 • Opzetborstel met gebogen nek
 • SoniCare-technologie
koop nu
Philips Kids

Ontdek de Philips Kids tandenborstel

 • Ideaal voor kinderen
 • 2 programma’s
 • SoniCare-technologie
koop nu
Philips Diamond Clean

Ontdek de Philips HX6733/33 tandenborstel

 • 3 programma's
 • Poetsdruksensor
 • Sonische-technologie
koop nu
Philips EasyClean

Ontdek de Philips HX6712/43 tandenborstel

 • 2 programma's
 • 31000 oscillaties/min
 • Sonische-technologie
koop nu
Philips Kids

Ontdek de Philips HX6973/54 tandenborstel

 • 5 programma's
 • 3 opzetborstels
 • Sonische-technologie
koop nu

Philips Airfloss

Ontdek de Philips AirFloss monddouche

 • Jet met water en lucht
 • Dunne ergonomische spuitkop
 • AirFloss SoniCare-technologie
koop nu

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters