Beleef elk detail van de wedstrijd

Bent u in de voorbereiding van de voetbalgekte op zoek naar een nieuwe televisie? Met een Philips Ultra HD-tv bekijkt u de wedstrijden alsof u er zelf bij bent... vanop de eerste rij.

Ultra HD-resolutie: nog meer detail

De 4K- of Ultra HD-resolutie zorgt eerst en vooral voor een haarscherp beeld. Kijk tv op een volledig nieuwe manier dankzij een beeld dat vier keer meer details weergeeft dan een klassieke Full HD-tv. De 3840 x 2160 pixels maken het beeld zo verfijnd en realistisch dat uw tv wel een venster naar een nieuwe wereld lijkt te zijn. U zult de grassprietjes op het veld kunnen tellen. Deze hogere resolutie zorgt er bovendien voor dat een groot schermformaat niet meer gelijk staat aan een verlies aan beeldkwaliteit. Wilt u dus voor een extra grote televisie zoals de 55PUS7809/12 van 140 cm gaan dan is Ultra HD de juiste keuze voor u.

Ultra HD-resolutie: nog meer detail

Bekroonde upscalingtechnologie

Eerlijk toegegeven: het aanbod aan Ultra HD-beelden laat nog te wensen over. Maar zoals verwacht heeft Philips hiervoor al een oplossing: met deze Ultra HD-tv geniet u nu al van de beste Ultra HD-resolutie ongeacht de initiële beeldkwaliteit. Full HD- beelden worden opgewaardeerd zodat u tv kan kijken met de best mogelijke beeldkwaliteit. Dankzij deze upscalingtechnolgie heeft Philips trouwens de prestigieuze EISA-award voor de categorie Ultra HD-tv in de wacht gesleept.

Uitgerust voor hoge performantie: Quad Core processor

De verschillende cores verspreid over meerdere processoren zorgen voor voldoende kracht voor snelle Smart TV-applicaties terwijl tegelijk 4K/Ultra HD-beelden vlekkeloos weergegeven worden. Bij het nieuwe Smart TV-menu wordt op het scherm nog 2/3 de van de wedstrijd die u aan het volgen bent weergegeven zodat u niets hoeft te missen.

Uitgerust voor hoge performantie: Quad Core processor

Scoren zonder schokken met Perfect Natural Motion

Bent u overtuigd van Ultra HD? OK, maar vergeet niet dat resolutie niet het enige belangrijke is bij beeldkwaliteit. Het laatste wat u wilt wanneer u een voetbalwedstrijd bekijkt is een haarscherpe maar schokkende bal die over het veld vliegt op uw tv. De Philips 7800 Ultra HD-tv maakt daarom gebruik van de beeldverbeteringstechnologie Perfect Natural Motion wat resulteert in vloeiende beelden zonder trillingen. Met de 4 miljoen pixels verwerkingskracht worden snelle actiebeelden, panoramische scènes en zelfs kleine, snel bewegende objecten in het beeld moeiteloos zonder trillingen weergegeven.

Scoren zonder schokken met Perfect Natural Motion

Schitterende contrasten dankzij Micro Dimming Pro

Dankzij Micro Dimming Pro geniet u van het best mogelijke contrast, met het diepste zwart en het helderste wit, ongeacht of u nu overdag of ’s avonds tv kijkt. De lichtsensor detecteert het omgevingslicht en past de lichtoutput van het scherm aan.

Schitterende contrasten dankzij Micro Dimming Pro

Ambilight voor een grootse kijkervaring

Ambilight is een unieke Philips-technologie waarbij een zacht, sfeervol licht op de muur rondom de tv wordt geprojecteerd door energiezuinige led-modules. De kleur en helderheid van het licht veranderen samen met de beelden op het scherm waardoor het scherm optisch vergroot en de kijkervaring intenser wordt. Deze lichtbron achter de tv maakt een avondje tv-kijken een stuk prettiger en aangenamer voor de ogen.

De 55PUS7809/12 beschikt over 2-zijdig Ambilight met een gloed aan de linker- en rechterzijde van de tv. Een witte wand is geen vereiste om van Ambilight te kunnen genieten. U geeft simpelweg aan wat de kleur van uw wand is en de Ambilight-gloed wordt hieraan automatisch aangepast. De lichtintensiteit en snelheid van de kleurverandering zijn bovendien instelbaar volgens uw persoonlijke voorkeur.

Koop nu uw Philips 55PUS7809/12

HP Envy Recline TouchSmart
  • Vier maal scherper dan Full HD
  • Verbeterde beeldkwaliteit ongeacht de bron
  • Snelle reactietijd en intuïtief menu

koop nu

Video

PhilipsPin It
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters