{Include name error} Dossier Philips Philips Ultra HD-tv: beleef de ultieme kijkervaring

Philips Ultra HD-tv: beleef de ultieme kijkervaring

 

Een streling voor het oog

Een 4K-Ultra HD-tv is de volgende stap in de evolutie naar een alsmaar betere resolutie. Een betere resolutie betekent meer pixels in het beeld, resulterend in mooiere, scherpere beelden. Ultra HD biedt namelijk maar liefst 4 keer de resolutie van een conventionele Full HD-tv, om nog maar te zwijgen over het verschil met de oudere HD of HD Ready-televisie die u misschien thuis nog heeft staan.

Philips Ultra HD-tv's gaan nog verder

Dankzij de ruim 8 miljoen pixels die Ultra HD biedt en de Ultra Resolution-upscalingtechnologie ziet elk beeld er beter uit, wat de bron ook is. De beelden worden opgewaardeerd zodat u van een betere beeldkwaliteit geniet.

Philips Ultra HD tv’s beschikken bovendien over een extra troef: de Perfect Natural Motion beeldverwerkingstechnologie. Dankzij deze technologie krijgt u niet alleen haarscherpe beelden te zien, maar worden ook actiescènes zonder schokken en vloeiend weergegeven.

Beeldkwaliteit op de eerste plaats

Philips’ beeldverwerkingstechnologieën richten zich op de 4 elementen die het oog kan waarnemen: beweging, contrast, kleur en scherpte. De technologieën optimaliseren de beeldkwaliteit en passen deze digitaal aan om altijd en vanaf elke bron haarscherpe beelden te produceren. Het resultaat van dit samenspel wordt uitgedrukt in Hz PMR (Hz Perfect Motion Rate) zodat u onze tv’s gemakkelijk kunt vergelijken. Hoe hoger de waarde, hoe beter de beeldkwaliteit.

Het beste beeld in functie van de kijkafstand

Televisies met een groot schermformaat werden vaak afgeraden voor een kleine ruimte omdat de kijkafstand te kort zou zijn. Daar heeft Philips een slimme oplossing voor gevonden. De televisies van de series 8800 en hoger beschikken over een geïntegreerde camera die niet alleen gebruikt kan worden voor toepassingen zoals Skype™, maar ook de beeldkwaliteit aanpast in functie van uw kijkafstand. De Smart camera detecteert waar u zit en optimaliseert de beeldkwaliteit naargelang uw kijkafstand zodat u altijd van de mooiste beelden geniet.

Oog voor kwaliteit en design

De kwaliteitsmaterialen en –afwerkingen gebruikt in Philips televisies zijn speciaal geselecteerd om bij uw interieur te passen. De standaarden zijn zo ontworpen dat de televisies er lichter uitzien. Het resultaat? Tv’s die er in alle details strak en mooi uitzien.

Sfeervol licht dankzij Ambilight

Ambilight is een Philips-technologie waarbij een zacht, sfeervol licht rond de tv op de muur wordt geprojecteerd met behulp van energiezuinige led-modules. De kleur en de helderheid van dit licht worden automatisch aan de beelden op het scherm aangepast. Het scherm lijkt zo groter en de kijkervaring wordt nóg intenser.

Ambilight bestaat in een twee-, drie- en vierzijdige variant en kan zelfs uitgebreid worden met de apart verkrijgbare Philips hue-lampen. Bovendien kunt u verschillende stijlen kiezen zoals bijvoorbeeld de game-modus waarbij Ambilight sneller en dynamischer reageert. Ook wanneer de tv uitgeschakeld is, kan deze nog zorgen voor een aangename, sfeervolle avond dankzij de lounge-modus.

product

Philips 49PUS7909/12

  • UHD-scherm van 49 inch 
  • 600 Hz Perfect Motion Rate 
  • Ambilight
€ 703,00
of € 50,00 per maand
product

Philips 55PUS7909/12

  • UHD-scherm van 55 inch
  • Smart TV 
  • Quad Core-processor
€ 1.403,00
of € 60,00 per maand

Nuttige links

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters