Duik midden in de actie met de Philips ultraslanke 4K led-tv powered by Android

Deze Philips-tv zorgt voor een volledig nieuwe audiovisuele ervaring. Ontdek de ultraslanke 4K led-tv met zijn strak design, verbluffende beeldkwaliteit en Android-inhoud.

De Philips ultraslanke 4K led-tv: een designjuweeltje

ďEen tv die even mooi als performant is!Ē

Met zijn elegante kleuren en geraffineerde afwerking past de Philips ulstraslanke 4K led-tv perfect in elk hedendaags interieur. Voor deze Android-tv met een zeer verzorgd design koos Philips materialen van topkwaliteit, zoals geborsteld chroom.

Het ultraslanke 4K led-scherm is uitgerust met de decoratieve Ambilight-technologie langs 3 zijden en doet je woonkamer oplichten. Het unieke systeem doet je scherm nog ruimer lijken door de projectie van een extra grote lichtkrans. Dit zorgt voor een meeslepende visuele ervaring die je werkelijk midden in de actie laat duiken.

Spitstechnologie voor adembenemende beelden

ďEen venster op de wereldÖĒ

De beeldkwaliteit van de Philips ultraslanke 4K led-tv is tot 50% beter, dankzij de P5 Perfect Picture Engine. Met deze krachtige processor geniet je van meer realistische kleuren, dieper zwart, helderder wit en nog levendigere tinten. Deze Android-tv van Philips biedt je scherpe beelden en vloeiende beelden, zelfs wanneer je films of series streamt.

Dankzij Ultra HD premium geniet je bovendien van HDR-inhoud (High Dynamic Range Perfect) voor een perfecte resolutie. Het beeld is onberispelijk, met een indrukwekkend detailniveau. De lichteffecten en het scherpe contrast van de Philips ultraslanke 4K led-tv garanderen je, bovenop een bijna oneindige waaier van kleuren, een compleet nieuwe manier van tv-kijken.

Een Philips-geluid dat de perfectie benadert

ďEen onderdompelend geluid, net zoals in de bioscoopĒ

Geniet van een vloeiend, helder geluid, zonder onderbrekingen of schommelingen, met de audiobewerking van topkwaliteit DTS HD Premium Sound. Deze technologie levert rijke en diepe bassen voor een onderdompelend geluid, net als in de bioscoop. De geluidsverwerking van de Philips ultraslanke 4K led-tv garandeert een geluid dat flirt met de perfectie tot in de kleinste details.

Android TV voor topentertainment

De Philips ultraslanke 4K led-tv is veel meer dan een gewone tv en is uitgerust met Android TV. Met Google Play Store en de app-gallery van Philips heb je toegang tot tal van films, muziek, series en onlinegames. Je beschikt over 16 GB geheugen om alles te beheren en je favorieten te bewaren. De Philips ultraslanke 4K led-tv staat voor entertainment in de ware zin van het woord!

De Philips ultraslanke 4K led-tv in het kort

  1. Ambilight 3 zijden voor een perfecte visuele onderdompeling.
  2. P5 Perfect Picture Engine voor 50% betere beeldkwaliteit.
  3. Ultra HD Premium voor een scherpe en gedetailleerde beeldresolutie.
  4. High Dynamic Range Perfect (HDR) voor intenser contrast.
  5. DTS HD Premium Sound voor een zuiver geluid van topkwaliteit.
  6. Android TV 16 GB geheugen voor uitgebreide content.

Kom de Philips ultraslanke 4K led-tv met Android ontdekken in je Vanden Borre-winkel of op vandenborre.be.

product

Philips 65PUS8102/12

  • Ambilight op 3 zijden
  • P5 Perfect Picture Engine
  • Android TV

Nuttige link

  1. Ontdek al onze Philips-tvís