Renewd Apple iPhone en Watch:<br> high-end devices aan een zachte & groene prijs</br>

Renewd Apple iPhone en Watch:
high-end devices aan een zachte & groene prijs

Droom je al lang van een Apple iPhone of Watch, maar heb je het budget niet? Goed nieuws: dankzij Renewd, geniet je van de geweldige functies van Apple, maar aan een veel lagere prijs. Bovendien kies je met een Renewd Apple iPhone of Watch ook voor duurzaamheid. Benieuwd? We vertellen je hieronder alles over het merk Renewd en de voordelen van een Renewd Apple-toestel.

Renewd, wat is dat?

Renewd, wat is dat?

Om de wereldwijde verspillingen en ecologische voetafdruk te helpen verkleinen, maakt Renewd duurzame keuzes meer betaalbaar. Het doel? Wereldwijd het toonaangevende merk te worden dat gebruikte apparaten van hoge kwaliteit een tweede leven geeft. Een ideaal groen alternatief!

In samenwerking met gespecialiseerde partners garandeert het merk dat haar producten de strengste controle ondergaan, 100% originele onderdelen bevatten en 2 jaar garantie hebben.

Waarom kiezen voor een Renewd-toestel?

1. Kwaliteit verzekerd

Denk vooral niet dat een budgetvriendelijke iPhone of Watch niet deugt. Het omgekeerde is waar: net omdat de Renewd-modellen niet nieuw zijn, worden ze extra gecontroleerd. Eerst en vooral ondergaan ze een cosmetische controle door gecertifieerde specialisten. Enkel de apparaten met minimale gebruikssporen belanden in een Renewd-verpakking.

Ten tweede worden natuurlijk ook alle onderdelen gecontroleerd. De toestellen ondergaan de strengste controle op de markt, zo worden de iPhones, iPads en Watches bijvoorbeeld op meer dan 80 punten gecontroleerd. Denk maar aan de speakers, bluetooth, wifi en de gevoeligheid van het aanraakscherm. Na de controle wordt de nieuwste iOS-versie op de iPhone, iPads en Watches gezet.

Alle Renewd iPhones zijn zelfs gelabeld met het Keurmerk Refurbished. Dat betekent dat de controles aan strenge eisen moeten voldoen. Is er uitzonderlijk toch een probleem met je Renewd iPhone? Je geniet van 2 jaar garantie en kunt gebruik maken van de gratis Pick-Up en Return Service door heel Europa!

Door gebruik te maken van de originele onderdelen en de controle te laten uitvoeren door gecertificeerde specialisten, volgt Renewd precies de processen zoals Apple deze ook volgt. Op deze manier ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit, tegen een erg voordelige prijs!

2. Een duurzame oplossing

2. Een duurzame oplossing

Kiezen voor een Renewd Apple iPhone of Watch is ook kiezen voor duurzaamheid. De verpakking is gemaakt van verantwoorde materialen. Het karton en het papier die gebruikt worden ziijn FSC gecertifieerd. Het voordeel? Ze zijn afkomstig uit bossen die verantwoord beheerd worden. En het plastic? Het kleine stukje plastic op je Renewd-toestel is gerecycleerd.

Apple is erg streng wanneer het op duurzaamheid aankomt. Zo eisen ze van hun partners dat ze zich aan strikte voorwaarden houden en op een verantwoorde manier de onderdelen produceren. Omdat Renewd gebruik maakt van originele onderdelen, maakt het gebruik van dezelfde productieketen als Apple en zorgen ze op deze manier voor minder uitstoot.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters