De Rowenta Air Force 360-steelstofzuiger

Geschikt voor vloeren en dierenharen

Zoek je een steelstofzuiger met de kracht van een sledestofzuiger, geschikt voor alle vloertypes en dierenharen? Ontdek de Rowenta Air Force 360.

De Rowenta Air Force 360-steelstofzuiger

Geschikt voor vloeren en dierenharen

Zoek je een steelstofzuiger met de kracht van een sledestofzuiger, geschikt voor alle vloertypes en dierenharen? Ontdek de Rowenta Air Force 360.

De steelstofzuiger, de beste partner bij het huishouden

Je huis dagelijks stofvrij maken of snel je meubels afstoffen? Gebruik deze lichte en efficiënte steelstofzuiger. De Air Force 360 van Rowenta maakt het verschil met zijn kracht en wendbaarheid.

Het toestel is geschikt voor vloeren, meubels en textiel. In een mum van tijd ben je verlost van stof en dierenharen. Zo zien je interieur, auto en trap er voortdurend netjes uit.

Air Force 360: innovatie en kracht in ťťn steelstofzuiger

De Air Force 360 van Rowenta maakt deel uit van een nieuwe generatie steelstofzuigers voor propere, efficiënte, simpele en comfortabele poetsbeurten.

De steelstofzuiger Rowenta Air Force 360 is voorzien van een cyclonisch systeem dat lucht en stof goed gescheiden houdt. Het resultaat? Straffe prestaties en gezonde lucht.

Zijn gemotoriseerde zuigmond is geschikt voor alle vloertypes. Ook bij tegels, tapijten, parket en vloerbedekking blijft de zuigkracht maximaal. Geen enkel stofdeeltje of dierenhaar ontsnapt aan deze steelstofzuiger!

Ongekende autonomie en wendbaarheid

Wees vrij in je bewegingen en geniet van indrukwekkende prestaties. De oplaadbare lithiumbatterij gaat 20 minuten mee. Dankzij zijn gewicht van maar 1,9 kg is dit toestel zeer aangenaam en comfortabel in gebruik.

Transformeer deze steelstofzuiger in een veelzijdige schoonmaakhulp in één klik. Hij is héél handig om moeilijk bereikbare plaatsen te stofzuigen en om hoge plekjes te reinigen.

Dankzij zijn Instant High Reach-technologie zuigt het toestel alle stofdeeltjes op de meest onbereikbare plekjes op. Bijvoorbeeld het plafond of op hoge schappen. Gun je armen en gewrichten voldoende rust: de knop moet je niet blijven indrukken.

Last van dierenharen? Heb je stof in donkere plekken en hoeken of op hoogtes? Niets ontsnapt aan de steelstofzuiger Rowenta Air Force 360! Maak het je gemakkelijk tijdens het poetsen met dit wendbare, praktische en efficiënte toestel voor alle vloertypes.

Rowenta-technologie, combinatie van innovaties

Gebruik de Rowenta Air Force 360 als steelstofzuiger of als kruimeldief. Hij beschikt over handige functies zoals het Stairs Cleaning-systeem om trappen op een eenvoudige manier te reinigen. En dankzij de ingebouwde ledverlichting is elk stofdeeltje zichtbaar en kan je zelfs de meest donkere plekken stofzuigen.

De steelstofzuiger wordt geleverd met verschillende borstels en zuigmonden. Héél praktisch om dagelijks schoon te maken. Gebruik ze in alle hoeken: op de randen van je wandplinten, onder je sofa’s en tussen de voegen. Ontdek ook de doeltreffende borstel om komaf te maken met dierenharen.

Je rug en gewrichten zullen je dankbaar zijn voor de Rowenta Air Force 360. Neem een kijkje op onze site of ga langs in één van onze winkels voor alle andere Rowenta-steelstofzuigers.

product

Jouw Rowenta Air Force 360-steelstofzuiger

  • Efficiënt voor alle vloertypes en dierenharen
  • Draadloos en wendbaar
  • Zeer krachtig
Koop nu

Nuttige links

  1. Bekijk de Rowenta Air Force 360-steelstofzuiger
  2. Ontdek alle Rowenta-steelstofzuigers