Rowenta Silence Force: de stilste stofzuigers van het moment

De stille stofzuigers Rowenta Silence Force combineren ongelooflijke prestaties en het comfort van stil stofzuigen. Stofzuig wanneer je wil.

Het huishouden is al geen pretje, en zeker niet als je stofzuiger dan ook nog eens een hels lawaai maakt! Zeg het lawaai vaarwel met de nieuwe Rowenta Silence Force: een minimaal geluidsniveau gecombineerd met een uitstekende prestatie. ‘s Avonds, op zondag: je hoeft niet langer bang te zijn dat je al je huisgenoten wakker maakt of de buren stoort!


Ssst, hier wordt gestofzuigd!


De stille stofzuigers van Rowenta zijn uitgerust met de Extreme Silence-technologie. Laat je verrassen door het comfort van een huishouden zonder lawaai. Op maximaal vermogen is het geluidsniveau amper 66 dB, ongeveer evenveel als een normaal gesprek. De Rowenta Silence Force zijn de stilste stofzuigers 4A+AAA op de markt!

En wat met hun prestaties? Ze zijn dan wel discreet, maar hun geroemde efficiëntie is dezelfde gebleven! Met een motor van de nieuwe generatie zuigen zij het stof maximaal op. Ze reinigen perfect alle vloerbekledingen, tapijt, parket of betegeling. De stille stofzuigers van Rowenta hebben een geoctrooieerde afzuigkop P3wer Glide. Met zijn 3 standen - harde vloeren, laagpolig tapijt en hoogpolig tapijt - reinigt hij alle oppervlakken tot in de puntjes.


Vaarwel allergieŽn met Rowenta Silence Force


De Rowenta-stofzuigers werken met de nieuwe Hygiene+-zak. Dankzij een automatische sluiting is dit model perfect afgedicht, zelfs wanneer je de zak in de stofzuiger vervangt. Hij vangt 99,98 % van de microdeeltjes, met 5 verschillende filterniveaus. Je kunt er zelfs een geurzakje met citrusvruchten- of bruinesuikerparfum in leggen. Zo voeg je voortaan een vleugje parfum en goed humeur toe aan je huishoudelijke taken.

Kers op de taart: de filters van de stille stofzuigers Rowenta moet je nooit vervangen. Ideaal voor iedereen die gevoelig is voor mijten, en de gelegenheid om vaarwel te zeggen tegen allergieën in huis.


Een laag energieverbruik dat alle records slaat


De Rowenta Silence Force-stofzuigers werken met EffiTech-motoren met energielabel A+. Zo verminder je je elektriciteitsverbruik en dus ook je ecologische voetafdruk. Een belangrijk gebaar voor de planeet. Nog een belangrijk detail: dankzij deze milieuprestaties kun je de stille stofzuigers kopen met ecocheques.


Accessoires om in alle hoeken te stofzuigen


Stofzuigen was nog nooit zo eenvoudig als met de Rowenta Silence Force! Met hun 4 zwenkwieltjes zijn ze uiterst wendbaar. Je wordt niet gehinderd in je bewegingen.

En ook de talloze accessoires zijn ontworpen om het huishouden te vergemakkelijken. Ontdek de speciale kit voor huisdieren, waarmee je alle haartjes van je viervoeters vlot verwijdert. Dankzij de gebogen arm, in combinatie met de telescopische buis, stofzuig je boven kasten of deuren en kun je schoonmaken tot in de kleinste hoekjes. Tot slot is er ook een reinigingskit voor het interieur van je auto beschikbaar.

Kies voor de stille stofzuigers Rowenta Silence Force. Ontdek dit nieuwe gamma in je dichtstbijzijnde Vanden Borre of op www.vandenborre.be.

Onze blogster Adèle heeft voor jou deze stofzuiger getest. Lees haar oordeel op onze blog!

product

Rowenta Silence Force

  • Geluidsniveau van 66 dB
  • Vangt 99,98 % van de microdeeltjes
  • Speciale kit voor huisdieren
Ik koop mijn stofzuiger