Rowenta Ultimate Experience, voor een professionele styling

Dames, wat denken jullie ervan om voor kapster te spelen met dit nieuwe Ultimate Experience-gamma van Rowenta? Het gaat om een stijltang, een haardroger en een warme luchtborstel. Jezelf mooi optutten, zal je zeker en vast weer opvrolijken! Benieuwd om dat ‘net-terug-van-de-kapper’-effect thuis te ervaren? Lees er alles over.

Onze blogster Shana heeft deze 3 Rowenta-toestellen bij haar thuis uitgetest. Lees haar artikel!

Rowenta-stijltang

Voor een professionele styling

Deze stijltang is een uitzonderlijke stylingtool, met een onberispelijke mineraalstenen beschermlaag en een speciale deskundige handgreep, zorgt voor een perfect resultaten op salonniveau. Hoe? Dankzij zijn ultieme temperatuurregeling en maximale warmteverdeling van wortel tot punt. Bovendien is het ook klinisch bewezen dat je haar in glans toeneemt.

Stijlen, krullen, golven

Met deze Rowenta-stijltang met afgeronde lijnen kan je ook naar wens je haar laten krullen of golven. Aan jou de keuze! Leuk om te weten: dankzij de extra lange 360° meedraaiende draad ben je tijdens het stijlen volledig vrij in je bewegingen. Ben je vaak gehaast? Deze stijltang is opgewarmd is slechts 25 seconden. Zo ga je in een mum van tijd de deur uit met een prachtig kapsel!

Met 5 temperatuurinstellingen

Kies zelf je gewenste temperatuur tussen 120° en 200° en behaal optimale resultaten op zowel kort, halflang als lang haar. De 5 temperatuurinstellingen garanderen jou ultieme veelzijdigheid en precisie. Bij lage temperaturen (120° tot 140°) kan je bijvoorbeeld tussen 2 gladstrijkbeurten door gerust je kapsel wat bijwerken. Deze stijltang gaat tot 200°, is geschikt voor alle haartypes en biedt je maximale efficiëntie met totale bescherming

Rowenta-haardroger

Verbluffend resultaat

Wist je dat de Rowenta Ultimate Experience haardroger gebruik maakt van de kracht van positieve en negatieve ionen? Zo garandeert hij een hoogwaardige verzorging. De Air-to-Care-technologie beschermt je haar tegen vervuiling en stof en verbetert de natuurlijke schoonheid van je haar. En met het Switch & Style System kan je met één klik van drogen naar styling switchen. Heel praktisch!

Snel je haar drogen? Dankzij de 3 temperatuur- en snelheidsinstellingen heb je je haarstylingsbeurt volledig zelf in de hand. Je kan makkelijk de luchtstroom en temperatuur tijdens het drogen aanpassen. En de Smart Memory houdt de exacte instellingen bij van de laatste keer dat je de haardroger gebruikte.

Met een geavanceerd ontwerp

Ergonomisch, compact, licht, gebruiksvriendelijk … Kortom, deze haardroger heeft het allemaal! Hij ligt echt comfortabel in je hand en is echt eenvoudig te gebruiken. Bij het haardrogen ben je ook volledige vrij in je bewegingen dankzij het extra lang netsnoer van 2,5 m. Perfect voor je makkelijke stylingsbeurten!

Rowenta-warme luchtborstel

Altijd een gepersonaliseerde look

Prachtige resultaten op korte tijd? Deze gebruiksvriendelijke en roterende warme luchtborstel droogt en brengt je haar tegelijkertijd in vorm. Perfect om je haar eenvoudig te drogen en te stylen. Zijn 3 bijgeleverde borstels zijn geschikt voor elk haartype. Een borstel voor dun haar, een andere voor dik weerbarstig haar en een derde voor froefroes, waarmee je mooi verzorgd haar krijgt.

De ideale styling assistent

Deze handige borstel is voorzien van verschillende instelmogelijkheden, hij is makkelijk te bedienen en beschikt over uitstekende stylingsopties om de temperatuur en de snelheid automatisch aan te passen. Zo krijg je zeer precieze resultaten in een handomdraai!

Perfect glanzende look

Leuk weetje: de borstels produceren tot 58% meer glans dan wanneer het haar op natuurlijke wijze droogt. Je haar zal dus glad, glanzend en zijdezacht aanvoelen. Bovendien vermindert de ionengenerator elektrostatische spanning en kroezelig haar, en zorgt voor glad handelbaar haar met een stralende glans.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters