Detail in een tijdloos design

Detail in een tijdloos design

Detail in een tijdloos design

Ultra High Definition, ook bekend als 4K, levert beelden met een resolutie van 3840 x 2160. Dit betekent ruim 8,3 miljoen pixels of 4 keer scherper dan Full HD. UHD is namelijk ontstaan uit de ambitie om bioscoopfilms om te zetten naar een hoogwaardige digitale versie en vond via de bioscoopzalen zijn weg naar onze knusse woonkamers thuis. Het resultaat: details die u nog nooit zag en beelden die tot leven komen. Bovendien staat UHD u toe dichter bij het scherm te zitten dan gewoonlijk. Het scherm vult uw gezichtsveld volledig en zo wordt de kijker totaal ondergedompeld in het kijkgebeuren. Met UHD zijn 3D-films nog nooit zo levendig geweest.

Curved tv

De curved tv: revolutionair. Met dit licht gebogen tv-scherm worden alle zintuigen ondergedompeld in een meeslepende beleving. Dit voor televisies baanbrekende concept is geïnspireerd door een eeuwenoud en tot op heden bewonderd ontwerp: de arena, destijds al ontworpen met als doelstelling een maximaal gezichtsveld. Ook vandaag blijft de ovale curve ergonomisch een topper. Niet alleen zorgt de kleinere afstand tot de hoeken voor een natuurlijke kijkhoek, met de curved tv lijkt het wel alsof u zelf aanwezig bent in het midden van de actie. De indrukwekkende ervaring van diepte en breedte, de spectaculaire kleuren, de vele waarneembare details, het schitterende contrast,… het scherm van een curved tv is een ware lust voor het oog.

Samsung UHD beeldkwaliteit

UHD Upscaling

Met een UHD televisie kunt u dus genieten van een verbluffende, onovertroffen beeldkwaliteit. Maar wat met beeldmateriaal dat niet in UHD is? Het antwoord: UHD Upscaling. Deze innovatieve technologie analyseert razendsnel het beeldsignaal en de detailweergave, filtert de onzuiverheden en zet dan een beeldkwaliteit neer die UHD benadert. Dankzij UHD Upscaling geniet u van scherpere beelden, een dieper zwart en beter gedefinieerde details.

PurColor

De door Samsung ontwikkelde PurColor-technologie zorgt voor een superieure, natuurechte weergave van kleur en van details in schaduwvlakken. Om preciezer te zijn: het aantal kleurschakeringen werd verhoogd met een factor zeven. Dat maakt de kleuren op uw UHD tv levensecht, van het groene grasveld tijdens de voetbalmatch tot de blauwe zee van natuurdocumentaires.

Micro Dimming & Precision Black (7 en 8 series)

De Precision Black-technologie op de UHD tv’s van Samsung creërt de allerdiepste zwarttinten en de meest pure wittinten. Het resultaat: een buitengewoon contrastrijk beeld. Micro Dimming scant de verschillende beeldzones en regelt op basis daarvan de helderheid van de led-verlichting op een accurate manier. Hoe hoger de serie, des te meer afzonderlijke beeldzones er zijn waarop de helderheid apart bepaald kan worden. Deze vooraanstaande technologieën leveren een levensechte beeldkwaliteit met realistische details en prachtige natuurlijke kleuren.

Future Ready

Samsung biedt u slimme oplossingen om uw tv altijd up-to-date te houden. Met de Evolution Kit, bijvoorbeeld, worden zowel de hardware van uw UHD tv als de software met zijn vele Smart tv-voorzieningen automatisch geüpgraded.

Beleef de ultieme kijkervaring met de Samsung UHD tv's

U8500: Overrompel uw zintuigen.

Laat u met de U8500 onderdompelen in overweldigende, schitterende beelden die u naar een andere dimensie meeslepen. Dit pronkstuk van Samsung is de eerste Ultra High Definition led tv met een gebogen scherm. De curve maakt het beeld levendiger dan op een klassieke tv. Bovendien geniet u met de U8500 serie van een spectaculaire Ultra HD beeldkwaliteit, een superieur contrast, de minutieuze weergave van details en de meest levendige kleuren. Dan is er ook nog de snelheid waarmee de beelden per seconde vernieuwd worden: 1200 Hz, zodat bewegende beelden vloeiender weergegeven worden. Dit geavanceerde model is ook nog eens voorzien van een ingebouwde camera en Multi Link. U kunt het beeld in 4 panelen opsplitsen, waarop u dan verschillende soorten content kunt weergeven. De eindconclusie is duidelijk: de toestellen van de U8500 serie zijn een ware verwenning voor al uw zintuigen.

Bekijk de Samsung UE55HU8500
Bekijk de Samsung UE65HU8500

U7500: Scherp beeld, altijd

De U7500 tv’s bieden u met de UHD-resolutie de allerhoogste beeldscherpte. De UHD Upscaling-functie tilt beelden van om het even welke bron naar dat superieure niveau van beeldkwaliteit door de beelden scherper te maken en de detailweergave op te waarderen. De Samsung U7500 is zelfs Future Proof: indien er zich een nieuwe ontwikkeling aankondigt kunt u de tv upgraden via de One Connect box. Nu mee met uw tijd, altijd mee met uw tijd.

Bekijk de Samsung UE55HU7500
Bekijk de Samsung UE75HU7500

Nuttige links

 1. Bekijk alle tvs vanaf 80 cm van Samsung
Uw Samsung UE55HU8500

Uw Samsung UE55HU8500

 1. 55 inch
 2. PurColor-technologie
 3. Motion Hertz: 1200 Hz
Knop koop nu
Uw Samsung UE55HU8500

Uw Samsung UE65HU8500

 1. 65 inch
 2. UHD-beeldkwaliteit
 3. Micro Dimming
Knop koop nu
Uw Samsung UE55HU8500

Uw Samsung UE55HU7500

 1. 55 inch
 2. Precision Black-technologie
 3. UHD Upscaling
Knop koop nu
Uw Samsung UE55HU8500

Uw Samsung UE75HU7500

 1. 75 inch
 2. UHD Upscaling
 3. UHD-beeldkwaliteit
Knop koop nu
Uw Samsung UE55HU8500
Pin It
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters