Samsung 8K-tvís: beeld in zijn puurste vorm

4K? Nee hoor, 8K! Samsung stelt zijn 3 nieuwste gamma’s televisies voor: de Samsung Q950TS, Q900TS en Q800TA. Dankzij deze QLED 8K modellen beleef je elke scène intenser en lijkt het wel alsof je midden in je favoriete film of serie zit.

Pure kleuren, heldere beelden

De Samsung Q950TS , Q900TS en Q800TA zijn allemaal uitgerust met een Infinity Screen. De randen zijn zo goed als onzichtbaar en het slanke ontwerp zorgt voor minimale afleiding. Resultaat? Een nog meeslependere kijkervaring!

Het maakt ook niet uit waar je in je sofa zit. Deze nieuwe QLED 8K-televisies van Samsung bieden je zeer gedetailleerde en prachtige beelden vanuit elke hoek. Dat is natuurlijk te danken aan de Ultra Viewing Angle. Je hoeft dus niet meer recht voor je tv te gaan zitten om mooie beelden te zien. .

Ongekende diepte en details

Deze Samsung QLED 8K-televisies laten je zeer detailrijke beelden zien op je scherm. Je ziet elk beeld met details die zo levensecht zijn, dat het lijkt alsof je ze echt kunt aanraken. Logisch als je weet dat deze tv’s 33 miljoen pixels weergeven! Dat zorgt voor een ongekende helderheid met een resolutie 4 X hoger dan 4K. En dankzij de ‘Adaptive Picture’-technologie en de Quantum 8K-processor, ervaar je de volledige kracht van 8K. Dankzij deze slimme processor worden verschillende soorten bronnen en resoluties in 8K opgeschaald.

*De kijkervaring kan variëren afhankelijk van de content en het formaat. '8K AI Upscaling' is niet altijd van toepassing op pc-verbindingen en Game Mode.

Een aangenaam bioscoopgeluid

Ook het geluid zal je omverblazen! Dankzij de Object Tracking Sound+ (OTS+) technologie geniet je van een geluidservaring zoals in de bioscoop. Het geluid volgt echt elke beweging. De speakers zijn naar boven en zijwaarts gericht om een meeslepend geluid te creëren.

Bovendien ben je ook niet meer gestoord door omgevingsgeluiden. De Active Voice Amplifier (AVA) versterkt de stemmen in elke scène zodat de dialogen duidelijk overkomen. Je zal dus geen enkel woordje meer missen!

Voor een overweldigende gamingervaring

Ook gamers zullen laaiend enthousiast zijn: de Samsung Q950TS , Q900TS en Q800TA zijn voorzien van Real Game Enchancer+. Het gaat om een hele reeks features die voor een vloeiende game-ervaring zorgen. De Auto Game Mode schakelt bijvoorbeeld je tv automatisch naar de beeldmodus met de laagste input lag (10 ms). En de Dynamic Black Equalizer maakt alle schaduwdetails zichtbaar.

*De beschikbaarheid van de feature kan verschillen per spelcomputer.
**De beschikbaarheid van de feature kan variëren afhankelijk van het tv-formaat.

De tv die zich aanpast aan je omgeving

Deze hoogwaardige gamma’s televisies zijn uitgerust met de Adaptive Picture-technologie. Zoals de naam al doet vermoeden, past deze technologie de helderheid van het scherm aan het omgevingslicht aan. Zo kan jij zowel op klaarlichte dag als ’s avond laat tv kijken en genieten van prachtige beelden.

Kabels zijn volledig weggewerkt

Geen enkel detail werd over het hoofd gezien bij het ontwerp van deze Samsung QLED 8K-televisies. Hang je tv volledig tegen de muur zonder dat de kabels in de weg hangen en verbind al je andere toestellen met je tv met slechts één dunne en bijna onzichtbare optische kabel. Je tv zal zich perfect aan je interieur mengen.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters