Samsung ATIV Book 9 Lite: de kracht van elegantie

Samsung ATIV Book 9 Lite: de kracht van elegantie

Licht, robuust, snel en makkelijk te gebruiken…
de nieuwe multimediaoplossing van Samsung combineert alles wat u in het dagdagelijkse leven nodig heeft. Met 17.4 mm dikte en een gewicht van amper 1.6 kg zorgt de nieuwe Samsung ATIV. Lees ons dossier en ontdek hoeveel deze nieuwe Samsung ATIV laptop te bieden heeft.

Samsung ATIV Book 9 Lite: design en duurzaam

De Samsung ATIV Book 9 Lite laptop geeft ultramobiliteit een nieuwe definitie : met 17,4 mm dikte en een gewicht van 1,6 kilo neemt u hem overal met u mee zonder het zelfs te beseffen. Laat u niet misleiden door zijn compacte afmetingen: de ATIV Book 9 Lite is uitgerust met een robuuste behuizing voor een duurzaam en zorgeloos gebruik.

Technologie tot uw dienst

De Samsung ATIV Book 9 Lite heeft nog meer te bieden: de krachtige Quad-Core-processor en de AMD Radeon HD 8250 Graphics grafische kaart van deze ultradunne laptop zorgen voor een snelle en vloeiende behandeling van digitale afbeeldingen. U herontdekt uw games, films en foto’s met een nieuwe beeldkwaliteit en geniet van een haarscherpe weergave van al uw multimediabestanden. Bovendien is deze laptop uitgerust met een SSD-harde schijf van 128 Gb om bestanden veilig op te slaan. Laat u verrassen door de snelheid van de Samsung ATIV Book 9 Lite : hij gaat uit slaapstand in 2 secondene en start op in minder dan 10 seconden. Hij is gewoon klaar voor actie!

Nog sneller, nog gemakkelijker

Met ATIV Book 9 Lite heeft u een wereld aan mogelijkheden binnen bereik. Het touchscreen van 13,3 inch gecombineerd met het Windows 8 besturingssysteem zorgt voor een makkelijk en intuïtief gebruik van uw Samsung ATIV Book 9 Lite. Geniet van nog meer interactiviteit door gebruik te maken van de Samsung Side Sync-technologie : nu kunt u uw Android Samsung toestel (zoals uw smartphone, tablet pc of Galaxy fototoestel) aansluiten op uw laptop om toegang te krijgen tot vele handige functies zoals het delen of automatisch opslaan van uw bestanden.

Samsung ATIV Book 9 Lite: de kracht van elegantie
Bestel nu uw Samsung ATIV Book 9 Lite
Bestel nu uw Samsung ATIV Book 9 Lite
  1. Ultracompact om overal mee te nemen
  2. Hoge prestaties dankzij de krachtige Quad-Core processor
  3. 13,3 inch aanraakscherm voor een intuïtief gebruik
Koop nu

Nuttige links

  1. Bekijk de Samsung ATIV Book 9 Lite
  2. Bekijk alle laptops van Samsung
Bestel nu uw Samsung ATIV Book 9 Lite
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters