Samsung Bespoke, meer flexibiliteit in stijl

Geniet van meer flexibiliteit in stijl en ruimte met de vries- en koelcombinaties, koelkasten, en diepvriezers van het nieuwe Bespoke-gamma van Samsung. Je hebt de keuze tussen verschillen chique materialen en kleuren, zodat je toestel perfect in je gestylde keuken past. Bewaar meer etenswaren in je koelkast of diepvriezer dankzij hun extra grote capaciteit. De unieke SpaceMax-technologie zorgt voor hyperefficiënte isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Zo heb je veel meer ruimte, zonder dat het formaat of het energieverbruik toenemen. Wij zetten de 3 belangrijkste kenmerken van deze Samsung Bespoke-toestellen op een rijtje.

Koel-en vriescombinaties

Koel-en vriescombinaties

No Frost: nooit meer ontdooien

Verspil nooit meer tijd en energie aan het ontdooien van je koelkast met diepvriezer (of kastdiepvriezer) dankzij No Frost. De koelkast telt hoe vaak je deur open en dicht doet en weet zo, in combinatie met andere omgevingsfactoren, wanneer de ontdooicyclus exact gestart moet worden. Hiermee wordt vocht op tijd afgevoerd en voorkom je ijsvorming. Daarnaast zorgt No Frost ook voor een constante temperatuur in de koelkast, en wordt de beoogde temperatuur bijna 2 X zo snel bereikt, waardoor de koelkast langer meegaat.

Optimal Fresh+: flexibel opbergen

Ervaar flexibiliteit bij het bewaren van al je etenswaren. De Optimal Fresh Plus-lade kan je gebruiken als één lade of 2 zones Je kan er verschillende producten bewaren op 2 temperatuurstanden. De linkerkant is koeler, wat ideaal is om de smaak en malsheid van vlees en vis te behouden. Zo blijven je producten 2 X langer vers dan in een gewone koelkast. En de rechterkant is geschikt om fruit en groenten vers te houden, zoals sla of bessen, of bereide maaltijden.

Humidity Fresh+: optimale luchtvochtigheid

Deze koelkast met diepvriezer behoudt de smaak en textuur van je verse producten. Je kan de luchtvochtigheid in de Humidity Fresh+ zone makkelijk wijzigen via de draaiknop. Hoe werkt het? Een luchtgat wordt geopend om overtollig vocht af te voeren of gesloten om vocht vast te houden. Zo zorg je voor de ideale bewaaromstandigheden, met de optimale luchtvochtigheid en temperatuur, om je groenten en fruit lekker fris, vers en sappig te houden.

1-deurskoelkasten

1-deurskoelkasten

Metal Cooling: hou koude lucht langer vast

Metal Cooling: hou koude lucht langer vast

Deze koelkast behoudt altijd de juiste temperatuur binnenin, zodat je voedsel vers blijft, ook als je de koelkastdeur vaak opent. De Metal Cooling-plaat zorgt dat de kou in de lucht behouden blijft, zodat de temperatuur weinig schommelt bij het openen van de deur. Dankzij de goede thermische geleiding van het metaal wordt warmteverlies snel hersteld als je deur weer wordt sluit, zodat je etenswaren beter bewaard blijven.

Groentelade met vochtigheidsregeling: optimale luchtvochtigheid & versheid

Groentelade met vochtigheidsregeling: optimale luchtvochtigheid & versheid

Deze koelkast behoudt de smaak en textuur van je verse producten. Je kan de luchtvochtigheid in de lade héél eenvoudig wijzigen via de draaiknop. Hoe werkt het? Een luchtgat wordt geopend om overtollig vocht af te voeren of gesloten om vocht vast te houden. Zo zorg je voor de ideale bewaaromstandigheden, met de optimale luchtvochtigheid en temperatuur, om je groenten en fruit lekker fris, vers en sappig te houden.

Take-out tray Pak: makkelijk etenswaren opbergen

Take-out tray Pak: makkelijk etenswaren opbergen

Je kan je favoriete en veelgebruikte voedingsmiddelen veel makkelijker opbergen. De koelkast beschikt over een uitneembare lade voor b.v. beleg, yoghurt, desserts of snacks. Gebruik het als lade om de beschikbare ruimte perfect te benutten of haal de lade eruit om alles nog eenvoudiger op te bergen. Hij is transparant, zodat je snel kan zien wat erin zit.

Kastdiepvriezers

Kastdiepvriezers

Smart Conversion: wissel de vriesfunctie naar koelen

Geniet van ongeëvenaarde flexibiliteit als het gaat om de bewaring van je voedsel en pas zelf de koelmodus van je kastdiepvriezer aan. Schakel je vriezer eenvoudig om naar koelkast en maak zo optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Zo is er altijd genoeg ruimte om nog meer van je versproducten te bewaren, zoals groenten en fruit. Ook als je extra vriezerruimte nodig hebt, is deze diepvriezer ideaal!

Slim Ice Maker: altijd ijsblokjes op voorraad

De Slim Ice Maker bevindt zich in de koelkastdeur van je kastdiepvriezer, hij zorgt voor meer opbergruimte in de vriezer en ook voor steeds voldoende ijs. In het doorzichtige compartiment kan je eenvoudig zien hoeveel ijs je nog hebt liggen. Je bent dus altijd goed voorbereid op zomerse dagen of onverwachte feestjes. Let the party begin!

Metal Cooling: hou koude lucht langer vast

Deze kastdiepvriezer behoudt altijd de juiste temperatuur binnenin, zodat je voedsel lang vers blijft, ook als je de koelkastdeur vaak opent. De Metal Cooling-plaat zorgt dat de kou in de lucht behouden blijft, zodat de temperatuur maar weinig schommelt bij het openen van de deur. Dankzij de goede thermische geleiding van het metaal wordt warmteverlies snel hersteld als je deur weer wordt sluit, zodat je etenswaren beter bewaard blijven.

4,7
€ 1.099,00

4,3

5,0

4,9
€ 1.049,00

4,7

4,8

4,9

 

5,0
€ 1.149,00

5,0

5,0

5,0
€ 1.149,00

4,9
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters