Digitale blik op je koelkastinhoud


Ben je inkopen aan het doen en weet je niet meer of je nog voldoende melk en eieren in de koelkast hebt staan? Dan kijk je gewoon even vanop afstand naar de inhoud van je Samsung Family Hub™. Dankzij een mobiele app en 3 ingebouwde camera’s check je in de supermarkt vlotjes hoeveel eitjes je nog nodig hebt.

En het leven wordt zelfs nóg eenvoudiger. Geen inspiratie om te koken? Vraag aan de Family Hub™ om je recepten voor te stellen op basis van de ingrediënten in je koelkast. Zo hoef je geen gerecht te bedenken, geen boodschappen te doen én later geen vervallen producten weg te gooien. Zo hoort het voor een slimme koelkast, toch?


Hoofdkwartier van je gezin


De koelkast brengt je gezin ook dichter bij elkaar. Zo kun je er elkaars agenda’s op bekijken. Handig als je wilt weten om hoe laat het eten moet klaarstaan. Of ben je zelf niet thuis en loopt een vergadering uit? Dan stuur je een berichtje naar de koelkast. Of beter: naar de gezinsleden die vandaag aan het koken zijn in de keuken.

Wordt het echt laat? Dan kom je thuis in een stil, slapend huis. Let op dat je niet te luid lacht met de absurde foto die je kinderen nog gauw op het scherm van de Family Hub™ hebben geplaatst. En roep niet hardop “YES!” wanneer je je digitale post-it leest: “Schat, er staat nog een etensrestje op je te wachten. Smakelijk!”


Entertainment in de keuken


Heb je een smart-tv van Samsung uit 2015 of recenter? Dan verbind je die met de Family Hub™ en kun je live televisiekijken in de keuken! Stuur het beeld en geluid draadloos door naar je koelkastdisplay.

Concentreer je je liever op je favoriete soap dan op je favoriete soep? Dan speel je gewoon je lievelingsmuziek af door de ingebouwde speakers. Een klein danspasje zal nog wel lukken vóór de soep kookt, toch?


Alles verbonden


Je smart-tv en je slimme koelkast zijn overigens niet de enige toestellen die met elkaar kunnen praten. Dat geldt voor alle smart-toestellen van Samsung. Zo controleer je de status van je wasmachine terwijl je in de keuken bent. Of start je je robotstofzuiger vanuit je ligstoel op het terras.

Daarbovenop communiceer je met de partners van de Family Hub™. Via de apps van Libelle Lekker, MyShopi en Collect&Go zoek je lekkere recepten en bestel je al even lekkere ingrediënten.

Op zoek naar een slimme koelkast die het leven leuker en gemakkelijker maakt voor het hele gezin? Ontdek de Samsung Family Hub in de winkel of op vandenborre.be.