Samsung Galaxy A3 et A5

Ze zullen je zeker overtuigen

Doe jezelf een cadeautje met een gloednieuwe smartphone! Wat dacht je van een model dat design, ergonomie en kracht combineert? Interessant, niet? Laat je daarom verleiden door de jongste telgen van de Samsung-familie. Galaxy A3 of A5? Aan jou de keuze!

Een elegant en functioneel design


Het design is ongetwijfeld het eerste dat je opvalt bij het nieuwe Galaxy A-gamma. De behuizing van de Galaxy A3 en A5 werd ontwikkeld uit een mix van glas en metaal. Dat geeft de smartphones een geraffineerd uiterlijk boordevol details. Aan de achterkant zijn ze ook licht gebogen. Het resultaat? De A3 en A5 liggen perfect in je hand.

De verschillende onderdelen van de smartphone zijn bovendien in perfecte harmonie met de rest van het design. Een voorbeeld? Het fototoestel steekt slechts een paar millimeter uit en de “home”-knop vooraan werd egaal gemaakt, voor een design dat nog eleganter is.

Op gebied van kleur heb je ook de keuze: Black Sky, Gold Sand of Peach Cloud!

Een fototoestel als een pro


Leg jij ook zo graag elk mooi moment vast op foto? De Galaxy A3 en A5 zullen je niet in de steek laten. Ze hebben een fototoestel met hoge resolutie (16 megapixel voor de A5, 13 megapixel voor de A3). Zelfs wanneer je zoomt, blijven de foto’s helder tot in de kleinste details.

De Samsung Galaxy A5 is zelfs uitgerust de « Light+Camera-technologie ». Daarmee maak je heldere en gedetailleerde foto’s, zelfs bij weinig licht, bijvoorbeeld bij schemering of in een discotheek. Je hoeft ook op voorhand niets in te stellen. De lenzen aan de voorkant en achterkant bepalen automatisch de lichtomstandigheden.

Water? Stof? Geen probleem!


Je moet je geen zorgen maken als je je Galaxy A3 of A5 gebruikt als het regent, sneeuwt of als je in de buurt van het zwembad bent. Beide toestellen zijn stof- en waterdicht. Ze kunnen zelfs tot 30 minuten lang ondergedompeld worden tot een diepte van 1,5 meter. En geen paniek als je je smartphone in het zand laat vallen!

Een krachtigere batterij


Geniet langer van je games en films zonder continu de batterij in het oog te moeten houden. Is de batterij van je telefoon toch leeg? Geen probleem: de Galaxy A5 heeft een optie om hem snel op te laden.

Heel wat opslagcapaciteit


Voer gerust verschillende taken tegelijkertijd uit. De Galaxy A5 heeft een werkgeheugen van 3 GB en de Galaxy A3 heeft een werkgeheugen van 2 GB. Het resultaat? Je kunt al je taken op een vloeiende manier tot een goed einde brengen.

Sla ook gewoon al je apps, gegevens, foto’s… op je smartphone op, dankzij de ruime opslagcapaciteit (32 GB voor de A5 en 16 GB voor de A3). Toch nog wat extra ruimte nodig? Je hoeft niets te deleten: voeg gewoon een microSD-kaartje (tot 256 GB) toe en klaar!

product

Samsung Galaxy A3 (2017)†

  • 13 MP-fototoestel
  • Water- en stofbestendig
  • 16 GB opslagruimte
Koop nu
product

Samsung Galaxy A5 (2017)

  • 16 MP-fototoestel
  • Water- en stofbestendig
  • 32 GB opslagruimte
Koop nu