Samsung Galaxy A52 & A72, een creatieve tool in je hand

Benieuwd naar de allernieuwste Samsung-smartphones? Maak snel kennis met de Samsung Galaxy A52 & A72. Dankzij hun nieuwe strakke minimalistische look en een Full View-schermbeleving zijn deze tools onmisbaar voor de jongere generatie die haar creativiteit in alle vrijheid naar een hoger niveau wil tillen.

Een camera voor elke gelegenheid

Een camera voor elke gelegenheid

Zoals altijd zijn ook deze prachtsmartphones voorzien van uitstekende camera’s. De Galaxy A52 & A72 maken dus foto’s van superieure kwaliteit. Je kan je spontaneïteit en creativiteit echt overal uiten dankzij deze indrukwekkende camera’s. Bij beide smartphones gaat het om een breedhoeklens van 12 MP, een macrolens van 5 MP, een frontcamera van 32 MP voor loepzuivere selfies en een hoofdcamera van 64 MP. Die laatste zorgt voor een uitstekende stabilisatie, een hoge resolutie die zelfs verafgelegen details scherp weergeeft en ongeziene prestaties bij weinig licht. Daarbovenop is de Samsung Galaxy A72 ook nog voorzien van een 8 MP-telelens met een 3 x optische zoom.

Alles voor de perfecte foto

Alles voor de perfecte foto

Fan van Insta of TikTok? Dankzij de geavanceerde AI kan je in één keer de perfecte foto of video maken. Jongleer met alle filters, effecten, smart crop, portretachtergronden ... Met de aanpasbare blur-effecten kan je een gewenst onderdeel in elke beeldcompositie eruit doen springen. Bij een portret met de Depth-camera maak je bijvoorbeeld de achtergrond wazig en de persoon in beeld scherper. Dat kan ook in close-up via macro-fotografie. Gebruik je Snapchat? Goed nieuws: je kan alle leuke Snapchat-effecten op foto’s en video’s rechtstreeks vanuit je camera-app toepassen. Zalig!

Uitstekend scherm

Uitstekend scherm

Het 6,5 inch-scherm van de Galaxy A52 en het 6,7 inch-scherm van de Galaxy A72 beschikken over een Super AMOLED Infinity-O display met geminimaliseerde schermrand en mooi geïntegreerde frontcamera. Resultaat? Een weergaloze Full View-schermbeleving in FHD. Het scherm is uitgevoerd in extra sterk en extreem krasbestendig Gorilla Glass 5. Deze Samsung-smartphones zorgen er bovendien voor dat je vlotter kan scrollen, surfen en supervloeiende beelden ziet bij het gamen of het bekijken van video’s.

Batterij voor het hele weekend

Batterij voor het hele weekend

Een smartphone die je niet 3 X per dag hoeft op te laden? Laat je verleiden door de Galaxy A72. Zijn batterijcapaciteit is vergroot tot 5.000 mAh. Bij gemiddeld gebruik kan je er 2 volle dagen vrijuit mee geconnecteerd zijn, streamen en sharen. Met dank aan de verbeterde Adaptive Power Saving feature. En met de 25W Super Fast Charging krijg je batterij van de A52 & A72 meer dan 50 procent vol in slechts 30 minuten.

Waterdichte veiligheid

Waterdichte veiligheid

Interessante troef van de Galaxy A52 en A72: hun IP67 waterdichtheid-rating. Dat wil zeggen, dat deze smartphones een onderdompeling van 30 minuten in 1 m diep water overleven. Deze smartphones laten jou dus toe om je creativiteit, spontaniteit en bewegingsvrijheid ongehinderd de vrije loop te laten. In weer en wind, tijdens avontuurlijke uitstapjes of bij het maken van leuke strand- of jacuzzifilmpjes.

Straffe prestaties

De Galaxy A52 LTE en A72 zijn voorzien van een Snapdragon 720G-processor en de Galaxy A52 5G draait op een Snapdragon 750G-processor. In vergelijking met hun voorgangers (A51 & A71) komt dat neer op 34 tot 64 % meer processorkracht. Dat vertaalt zich dus naar meer snelheid, een betere gamebeleving en uitstekende camerafuncties. Deze smartphones zullen je verbluffen met hun krachtige prestaties!

Epische gamebeleving

Speel je graag games op je telefoon? De Advanced Game booster optimaliseert het batterijgebruik, de bedrijfstemperatuur en het werkgeheugen voor de beste spelervaring. Je krijgt ook toegang tot het Xbox Game Pass-abonnement, voor het streamen van honderden toptitels. Games inladen, verloopt echt razendsnel. Gebruik de smartphone als spelcontroller of koppel een Xbox-controller voor nog meer power tijdens je games. Leuke troef: deze smartphones zijn voorzien van Dolby Atmos 3D voor een adembenemende audiobeleving.

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters