Dossier Samsung Grand 2

Zie het leven groots met de Grand 2

Wenst u een smartphone van groot formaat met een uitzonderlijke schermkwaliteit om uw films te bekijken?
Dan is dit iets voor u! Ontdek nu de nieuwe
Samsung Galaxy Grand 2,
een makkelijk te gebruiken smartphone boordevol moderne technologie.

HD-scherm

De Samsung Galaxy Grand 2 biedt een HD-scherm van 5,2 inch met een uitgebreide weldoordachte aanraakoppervlakte. U geniet van al uw video’s en games op een geheel nieuwe manier met dit heldere scherm. Alle scènes zijn nog levendiger weergegeven. Gebruik ook de ingebouwde gps en ontdek een optimale zichtbaarheid voor onderweg.

Ergonomisch design

Deze Grand 2 ligt goed in de hand en geniet van een verbluffend gebruiksgemak, ondanks zijn grote scherm van 5,2 inch. Met een ultra ergonomisch design blijft deze Samsung Grand 2 ultra draagbaar.

Multi Window

Met de verbeterde Multi Window-functie wordt uw multitasking steeds makkelijker en comfortabeler. U kunt makkelijk van de ene naar de andere app overschakelen, zonder enige vertragingen. Alle webpagina’s worden vlot uitgevoerd en uw video’s spelen vloeiend af.

Met een Quad Core-processor van 1,2 GHz garandeert deze smartphone uitstekende prestaties en een vingervlugge bediening.

De Samsung Galaxy Grand 2 laat u niet alleen toe vloeiend te multitasken, maar bevat bovendien ook een uitstekende batterij. De batterij biedt een levensduur van 10u video. Met een capaciteit van 2500 mAH, laat de batterij u nooit in de steek, vooral voor uw dagelijkse gebruik.

Sound & Shot

Een uniek moment in uw leven? Leg dit gedenkwaardige moment vast met het 8 megapixel fototoestel van de Samsung Galaxy Grand 2. Samsung biedt u niet alleen een standaard fototoestel maar ook extra nuttige functies.

Ontdek Sound&Shot om de geluidsomgeving van uw foto ook op te slaan. Met Group Play deelt u in een handomdraai uw foto’s, bestanden, games, en veel meer.

Bovendien is er geen taalbarrière meer met deze Samsung Grand 2. De ingebouwde S Translator vertaalt alles op een zeer eenvoudige manier naar uw moedertaal.

Samsung Galaxy Grand 2

  1. HD-scherm van 5,2 inch
  2. Sound&Shot: foto en geluid
  3. Multi Window: vloeiende multitasking
Knop koop nuPin It
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters