Innovaties van Samsung in telefonie

De Samsung Galaxy Note 4, Note Edge en Gear S: grensverleggend en slim

Met de Galaxy Note 4 en Note Edge-smartphones en de Galaxy Gear S-smartwatch introduceert Samsung klassiekers als de vulpen en het polshorloge in de digitale wereld. De innovatieve toestellen zitten boordevol handige functies en hebben een indrukwekkend design. Een hele nieuwe mobiele wereld gaat voor u open.

Samsung Galaxy Note 4 – Galaxy Note, nóg beter

De Samsung Galaxy Note 4 biedt u een bijzondere kijkervaring. De smartphone beschikt over een 5,7-inch groot Quad HD Super AMOLED-scherm. Perfect voor zowel websites als films vol details.

Bovendien beschikt de Galaxy Note 4 ook over een 3,7-Mp camera aan de voorkant en een Smart OIS-camera van 16 Mp aan de achterkant. Hiermee maakt u heldere beelden met een indrukwekkende kwaliteit, zelfs in een donkere omgeving.

De smartphone is eveneens uitgerust met een geavanceerde S-pen. Ze bootst het schrijven op papier met een vulpen na, wat alledaagse taken en het bedienen van uw smartphone nog extra vergemakkelijkt.

Ook de oplaadsnelheid werd sterk verbeterd. In slechts 30 minuten gaat de Galaxy Note 4 van nul naar 50%. Met de Ultra Power Saving Mode gaat u zelfs nog sneller aan de slag.

Samsung Galaxy Note Edge – Slim design

Het innovatieve design van de Samsung Galaxy Note Edge valt meteen op. Via het gebogen scherm heeft u toegang tot veel gebruikte apps en kunt u zelfs notificaties bekijken met een gesloten cover. Wanneer u een film of video bekijkt op uw smartphone, wordt u zo niet gehinderd door notificaties.

Het scherm van de Galaxy Note Edge is al even indrukwekkend als het design. Het 5,6-inch grote Quad HD Super AMOLED-scherm levert schitterende kleuren en levensechte beelden. U zult uw ogen niet meer van uw websites en e-books kunnen houden.

Ook beschikt de Samsung Galaxy Note Edge over twee fototoestellen: een 3,7 Mp-camera vooraan en een 16 Mp-camera achteraan. Hiermee heeft u het perfecte hulpmiddel steeds bij de hand om unieke momenten vast te leggen.

De S-Pen optimaliseert uw mobiele ervaring. U kunt haar gebruiken zoals een vulpen, waardoor het gebruiken van uw smartphone nog gemakkelijker wordt.

Samsung Galaxy Gear S – Een nieuwe mobiele ervaring

De Samsung Galaxy Gear S is een erg stijlvolle smartwatch. Haar elegant gebogen super AMOLED-scherm springt meteen in het oog. Dankzij dit scherm geniet u van gedetailleerde beelden aan uw pols.

De Gear S is uitgerust met 3G, Wi-Fi en bluetooth. U ontvangt zo oproepen en berichten, zelfs zonder smartphone.

Bovendien is de Samsung Galaxy Gear S uitgerust met uitgebreide functies. Zo is er de turn-by-turn-navigatie voor voetgangers en ontvangt u 24/7 het nieuws. Met de S Health-toepassing heeft u altijd uw persoonlijke fitnesscoach bij de hand. S Voice, ten slotte, biedt u de mogelijkheid om uw smartwatch met uw stem te bedienen, zodat u steeds uw handen vrij heeft.

product

Uw Samsung Galaxy Note 4

  • 5,7-inch QHD Super AMOLED-scherm
  • Smart OIS-camera van 16 Mp
  • Geavanceerde S-Pen
product

Uw Samsung Galaxy Note Edge

  • Uniek afgerond design
  • 5,6-inch QHD Super AMOLED-scherm
  • 16 Mp-fototoestel
product

Uw Samsung Galaxy Gear S

  • Elegant gebogen super AMOLED-scherm
  • 3G, Wi-Fi en bluetooth
  • Uitgebreide functies en toepassingen
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters