Samsung Galaxy NotePRO & TabPRO : doe meer met één tablet!

Samsung Galaxy NotePRO & TabPRO :

doe meer met één tablet!

Haarscherp beeld op A4-formaat

De Galaxy NotePRO en TabPRO zijn voorzien van een groot scherm van 12,2 inch met een schermresolutie van 2560 op 1600 pixels. Bekijk Full HD-video’s zoals nooit tevoren en werk nog efficiënter dankzij de extra ruimte die deze tablets u bieden. Ondanks de grootte van het scherm zijn het dunne toestellen met een licht frame. De achterzijde heeft een luxe gewervelde look om uw tablet te beschermen tegen krassen en barsten.

PRO staat voor ‘Productivity, Proactive & Progressive’ en is een specifieke premium reeks binnen Samsung. Via ‘PRO’ tracht Samsung het onderscheid tussen tablet/note en laptop/pc te minimaliseren. Met elk een 12,2-inch scherm bieden de NotePRO en TabPRO alvast een superieure beeldkwaliteit en een vloeiende multi-tasking. Deze tablets bevatten enkele nieuwe features zoals HanCom, E-meetings, Remote PC en WebEx. De NotePRO wordt, in tegenstelling tot de TabPRO, vergezeld van de S Pen en de daarbij horende functionaliteiten.

Werk in vier vensters tegelijk

Met uw Samsung Galaxy NotePRO en TabPRO opent u tot vier vensters tegelijk via Multi Window. Open een toepassing in meerdere vensters en schuif de inhoud van het ene naar het andere venster. U splitst uw scherm makkelijk door vanuit het menu een applicatie te kiezen waarin u wilt werken. Sleep de applicatie naar de gewenste plaats en laat los wanneer deze op de juiste plek staat. Zo werkt u veel efficiënter, net als op een computer.

S Pen voor meer productiviteit

De Samsung Galaxy NotePRO is uitgerust met een S Pen, een drukgevoelige, nauwkeurige stylus die u toegang geeft tot aanvullende toepassingen zoals S Finder en schrijven op het scherm. Met Pen Window tekent u een vierkant om een nieuw venster te openen. Zo kunt u multitasken zonder onderbreking omdat reeds geopende documenten, e-mails en webpagina’s open blijven.

HanCom Office

Op alle verschillende producten van de PRO-reeks staat standaard HanCom geïnstalleerd. HanCom Office heeft een vergelijkbare gebruikersinterface als MS Office op pc en maakt het mogelijk om nu ook op uw tablet makkelijk Word-documenten, PowerPoint of Excel files te lezen, te maken en aan te passen. Veel functies van MS Office 2010 alsook MS Office 2013 (Apple) worden ondersteund.

Samen vergaderen

Via e-meeting wordt het eenvoudiger om uw meetings te organiseren. U kan bijvoorbeeld bestanden (ppt/doc/xls/pdf/..) delen zodat notities overbodig worden. Wanneer er een ‘Access Point’ beschikbaar is, kunnen tot 20 personen deelnemen aan de meeting, anders is er plaats voor 11 personen. De ‘host’ van de meeting bepaalt de parameters: of er privé berichten gestuurd kunnen worden, of iedereen eigen notities kan nemen, wie er deelneemt aan de meeting etc.

Toegang tot uw computer

Remote PC is een handige toepassing voor onder andere de zakelijke gebruiker. Het geeft u via uw tablet toegang tot uw computer, zodat u bestanden op afstand kunt wijzigen en opslaan. Het interne geheugen bedraagt 16 GB met een mogelijke uitbreiding via MicroSD (tot maximaal 64 GB). Daarnaast krijgt u twee jaar gratis 50 GB Dropbox-ruimte cadeau.

Videoconferences

WebEx van Cisco maakt videoconferences mogelijk tussen u en uw collega’s waar u ook bent. U kan zowel deelnemen via uw webcam (video) maar ook met uw microfoon (voice). Het is ook mogelijk om uw scherm te delen zodat u makkelijk iets kan tonen of uitleggen. Via WebEx kunnen 8 mensen deelnemen aan de conferentie. Deze feature biedt Samsung gratis aan voor 6 maanden.

01

Koop nu uw Samsung Galaxy NotePRO

 1. S Pen
 2. A4-formaat
 3. Multi Window
Knop koop nu

Koop nu uw Samsung Galaxy TabPRO 10.1

 1. Multi Window
 2. Dun en licht frame
 3. Scherm van 10.1 inch
Knop koop nu

Koop nu uw Samsung Galaxy TabPRO 12.2

 1. A4-formaat
 2. Multi Window
 3. Dun en licht frame
Knop koop nu

Koop nu uw Samsung Galaxy TabPRO 8.4

 1. Multi Window
 2. Dun en licht frame
 3. Scherm van 8,4 inch
Knop koop nu
02Pin It
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters