De Samsung Galaxy S10: futuristische topsmartphone !De belangrijkste voordelen van de Samsung Galaxy S10. Haarscherpe beelden op het nog groter geworden Infinity-O Display, tot 1,5 TB opslagruimte en maar liefst 3 cameralenzen aan de achterzijde


Display zonder randen en zonder notch

De meeste smartphone-schermen uit 2018 beschikten over een ‘notch’: een uitsparing voor de camera aan de bovenkant van het display. Met de Galaxy S10 neemt Samsung de volgende stap in display-design. De frontcamera zit aan de rechterbovenkant in het scherm verwerkt. Net als de ultrasonische vingerafdruksensor, trouwens.

Het resultaat is een haarscherp amoled-scherm van 5,8 inch (Galaxy S10e), 6,1 inch (Galaxy S10) of zelfs 6,4 inch (Galaxy S10+). Je telefoon wordt een top-tv in zakformaat, met een hoge resolutie, dynamische kleuren en een scherp contrast. Handig om video’s te bekijken én om lekker te gamen.

Koning van de hardware

Samsungs vlaggenschip pakt elk jaar uit met specificaties waarvan je een jaar eerder amper durfde te dromen. Het beste voorbeeld? Raad het maximale RAM-geheugen van de S10+ … Elke uitvoering krijgt minstens 8 GB RAM om te multitasken. Maar bij de S10+ kun je kiezen voor een versie met maar liefst 12 GB RAM!

Je opslaggeheugen bedraagt minstens 128 GB en kan oplopen tot 1 TB. Elke configuratie is bovendien uitbreidbaar met een SD-kaartje van nog eens 512 GB. Daarmee geef je zelfs de meeste desktops en laptops het nakijken.

Verbluffende cameraweelde

Aan camera’s en camerakwaliteit geen gebrek bij de Samsung Galaxy S10. Aan de achterzijde kies je als een professionele fotograaf uit 3 lenzen, waaronder een breedhoeklens van 132° en een telelens die 2 x optisch kan zoomen. Aan de voorkant vind je een Dual Pixel-lens van 10 megapixel met autofocus.

Haal je de Samsung Galaxy S10+ in huis? Dan zit er zelfs een tweede lens aan de voorzijde van je toestel. Eentje om uhd-video’s te maken en om artistieke Live Focus-effecten vast te leggen.

De Samsung Galaxy S10e is uitgerust met 2 fototoestellen aan de achterkant en een 10 MP-fotoestel aan de voorzijde.

Samsung Galaxy S10

Bekijk onze selectie

Samsung Galaxy S10+

Bekijk onze selectie

Samsung Galaxy S10e

Bekijk onze selectie

SAMSUNG GALAXY S10E 128GB PRISM BLACK

Smartphone