De nieuwe Samsung S7 en S7 Edge

De nieuwe Samsung S7 en S7 Edge De nieuwe Samsung S7 en S7 Edge

U zult hem niet kunnen wegleggen

Met de Samsung S7 en S7 Edge heeft u een juweel in de hand. De nieuwe telg van de Galaxy-familie verenigt opnieuw glas en metaal tot een wervelende smartphone die prettig in de hand ligt.

Dompel u onder in uw kijkervaring

Films, websites en sociale media bekijkt u in de beste omstandigheden op het 5,1-inch-scherm van de S7. Bij de S7 Edge is dit zelfs 5,5-inch. Het scherm is zelfs perfect bruikbaar voor virtual reality-toepassingen. Bovendien is het ook een Super AMOLED-scherm, waarvan de kleurenweergave geperfectioneerd werd.

Trek er op uit, zonder zorgen

Met de Samsung S7 en S7 Edge zet u uw actieve levensstijl verder, zonder u ook maar ergens zorgen over te moeten maken. Dankzij de grotere batterijcapaciteit van 3000 mAh bij de S7 en 3600 mAh bij de S7 Edge biedt hij u een lange autonomie, tot bijna twee dagen (afhankelijk van uw gebruik). U breidt het geheugen uit met een micro SD tot 200 GB, zodat u niet moet kiezen tussen uw favoriete apps, foto’s en films.

Daarnaast is de S7 ook nog eens water- en stofbestendig, dankzij zijn IP68-certificaat. Zo kunt u hem zonder problemen tot 30 minuten onderdompelen in maximaal 1,5 m water. Handig om eindelijk die spectaculaire foto’s te nemen in het zwembad.

Dompel u onder in uw kijkervaring
Dompel u onder in uw kijkervaring

Maak foto’s als een professional

Binnen, buiten, licht, donker, zonnig, schaduwrijk… met de Samsung S7 beschikt u meteen ook over een hoogwaardige camera waarmee u in alle omstandigheden prachtige beelden maakt. Het fototoestel integreert Dual Pixel dat op onderwerpen kan focussen zoals mensenogen dat doen. Bovendien heeft de 12-megapixel camera een helderdere lens van f/1.7 die meer licht doorlaat, voor scherpere foto’s in alle lichtomstandigheden. Ook de camera vooraan heeft een helderere lens van f/1.7. Het scherm wordt omgevormd tot flash, zodat u de perfecte selfies maakt.

Geniet van de indrukwekkende prestaties

De S7 en S7 Edge zijn werkpaarden. Ze zijn uitgerust met een octa core-processor die u een vlotte werkervaring biedt. Het opladen gebeurt ook snel: de Galaxy S7 heeft slechts 95 minuten nodig, de Galaxy S7 Edge 115 minuten. Nog handiger is het opladen op een compatibele oplaadpad zonder kabels. In dat geval laadt u de S7 op in 130 minuten en de S7 Edge in 150 minuten.

Laat u leiden naar de uithoeken van het universum

Combineer de Samsung S7 of S7 Edge met een Gear VR en laat u meevoeren. Dankzij de realistische 360° virtual reality-toepassingen van de Gear VR zal het lijken dat u echt in de ervaring bent. Ga naar de diepste krochten van de oceaan, ontdek de Zuidpool of zoek de grenzen van het heelal op.

Dompel u onder in uw kijkervaring

Nuttige links


  1. Bekijk alle smartphones van Samsung


Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters