Samsung Galaxy S8 en S8+ banner

Samsung Galaxy S8 en S8+

Adembenemende beelden op een Infinity Display

Op zoek naar een smartphone met een revolutionair ontwerp? Ontdek de gloednieuwe Samsung Galaxy S8 en S8+. Elk onderdeel werd speciaal ontworpen om het klassieke scherm te doorbreken en een innoverend display te creëren.

Een groot scherm voor een intense ervaring

Films, series, games... je wordt meteen meegenomen in de actie. Laat je verrassen door het grote, infinity display van de Samsung Galaxy S8 en S8+. Het gestroomlijnde, ononderbroken oppervlak loopt over de rand heen. De geïntegreerde startknop verschijnt enkel wanneer je hem nodig hebt. Het resultaat? Een groter beeld op een smartphone met bescheiden afmetingen. Bovendien passen de S8 en S8+ perfect in je hand.

Altijd geslaagde dag- en nachtopnames

Neem je graag foto’s en maak je vaak video’s met je smartphone? De camera’s aan de voor- en achterzijde van de Galaxy S8 en S8+ zijn uitstekend afgesteld voor heldere en steeds goed belichte opnames.

 1. Camera aan de voorzijde: de selfiecamera van 8 megapixels zorgt ervoor dat iedereen scherp op de foto staat, of je nu een selfiestick of je arm gebruikt. De verbeterde multiframe-beeldverwerking biedt heldere selfies.
 2. Camera aan de achterzijde: het is donker en je wil geslaagde opnames maken? De camera van 12 megapixels aan de achterzijde van je smartphone zorgt voor uitstekende resultaten. Je kan er zelfs 4K-video’s mee opnemen.

Professionele modus, keuze van de scherptediepte, verbeterde beeldverwerking, dual pixel sensor... Met de Galaxy S8 en S8+ zien je opnames er steeds perfect uit.

Respect voor je privacy

Hecht je veel belang aan je privacy? De Samsung S8 en S8+ zijn uitgerust met een irisscan, een gezichtsherkenning en een vingerafdruksensor. Ontgrendel je smartphone met je ogen, je gezicht of je vingerafdruk. Zo blijft het voor jou heel makkelijk om je smartphone te ontgrendelen, maar hebben pottenkijkers geen toegang tot je persoonlijke gegevens. Bovendien kan je je apps en bestanden in een speciale, veilige map plaatsen.

Razendsnelle prestaties op je Galaxy S8 en S8+

Apps die snel starten, een lange batterijduur en een laag energieverbruik: de Samsung Galaxy S8-modellen presteren lang en snel dankzij de 10 nm processor. Downloaden, opladen, wisselen tussen je apps... alles gaat supersnel.

Wil je grote bestanden downloaden? Dankzij de 4G+ verbinding kan je allerlei soorten bestanden downloaden en delen.

Extra troeven van de Galaxy S8 en S8+

 1. Assistent Bixby: raak je smartphone aan, praat ertegen of typ iets om je verstaanbaar te maken. Dankzij Bixbi, dat in iedere aspect van de S8 en S8+ geïntegreerd is, vind je snel wat je zoekt.
 2. IP68-certificatie: zon of regen? De Samsung Galaxy S8 en S8+ kunnen tegen een stootje. Ze zijn water-en stofbestendig. Je kan ze zelfs onder de douche gebruiken!
 3. Uitstekend geluid: hoor je muziek zoals het bedoeld is dankzij de hoogwaardige luidsprekers van deze smartphones.
 4. Groot geheugen: bewaar al je favoriete foto’s, video’s en andere bestanden op je smartphone. De S8 en S8+ hebben een uitbreidbaar geheugen tot 256 GB.

product

Jouw Samsung Galaxy S8

 • Infinity Display van 5,8 inch
 • Razendsnelle prestaties en uitstekende camera’s
 • Irisscan, vingerafdruksensor en gezichtsherkenning
Koop nu
product

Jouw Samsung Galaxy S8 Plus

 • Infinity Display van 6,2 inch
 • Razendsnelle prestaties en uitstekende camera’s
 • Irisscan, vingerafdruksensor en gezichtsherkenning
Koop nu