Gloednieuwe Samsung Galaxy S9 en S9+

Dť sterren onder de smartphones

Het is zover! Samsung heeft de jongste telgen van de Galaxy-familie voorgesteld: de Galaxy S9 en Galaxy S9+. Wat deze gloednieuwe smartphones je allemaal te bieden hebben? En waarom je hem best nu al reserveert? Je ontdekt het hier!


Infinity Display met stereoluidsprekers

Films, games, video’s... Kijk naar beelden van een uitstekende kwaliteit op het Infinity Display van de Samsung Galaxy S9 en S9+. Ook het geluid is uitstekend dankzij de stereo speakers en Dolby Atmos. Je wordt meteen meegenomen in de actie!
Het grote scherm heeft een oppervlak dat over de rand heen doorloopt. De Samsung Galaxy S9 heeft een display van 5.8 inch, terwijl de S9+ uitgerust is met een display van 6.2 inch.

Dag en nacht geweldige opnames

Neem je graag altijd en overal foto’s? Haal je Samsung Galaxy S9 of S9+ uit je zak en maak opnames in uitstekende kwaliteit. Deze smartphones zijn uitgerust met een low light-camera van 12 Mp aan de achterzijde en een camera van 8 Mp met autofocus aan de voorzijde voor geweldige selfies. De S9+ beschikt daarnaast ook over een tweede low light-camera van 12 Mp aan de achterzijde. Of je nu overdag of ’s nachts wenst te fotograferen, je legt elk detail vast dankzij de low light camera.

Een extra troef? De super slow motion video-opnames. Film met 960 frames per seconde en leg elk detail vast dankzij de automatische bewegingsdetectie. Perfect voor actieshots of om snelle acties langzamer vast te leggen.

Water-en stofbestendig

Met een IP68-certifiêring zijn deze Galaxy S9 en S9+ bestand tegen een stootje. Ze overleven een onderdompeling in water (tot 30 min op maximum 1.5 meter diepte). En ze zijn stofbestendig zodat je ze meeneemt tijdens al je avonturen.

Bliksemsnelle prestaties

Bestanden downloaden, apps opstarten, je smartphone opladen... dankzij de octacore-processor van de gloednieuwe Galaxy-modellen gaat dat supersnel. En met een RAM-geheugen van 4 GB (S9) of 6 GB (S9+) en 64 GB aan opslagruimte werken je apps vlot tegelijkertijd want je beschikt over uitstekende hardware. Ook surfen doe je razendsnel dankzij de 4G-connectie van de Galaxy S9 en S9+. Verlies geen seconde van je kostbare tijd!

Vingerafdruksensor onder de camera

Je gegevens beveiligen is een must. De Galaxy S9 en S9+ maken het je makkelijk. Ontgrendel je smartphone via je vingerafdruk of gebruik de gezichts- of irisscanner. Je hoeft geen paswoord of patroon meer te onthouden. Je vingerafdruk en iris zijn uniek zodat niemand anders toegang krijgt tot je persoonlijke gegevens. Nieuw is ook dat de vingerafdruksensor zich onder de camera bevindt voor een groter gebruiksgemak.

Android 8.0 Oreo

De Samsung Galaxy S9 en S9+ draaien op het nieuwste Android-besturingssysteem. De voordelen? Snellere opstarttijden, een picture-in-picture-modus voor het bekijken van video’s, Google Play protect...

Reserveer je Galaxy S9 of S9+ nu en doe je voordeel

  • Reserveer je Galaxy S9 of S9+ vanaf nu en je ontvangt je smartphone 7 dagen voor de lancering op 16 maart 2018. Aanbod geldig van 25/02/2018 t.e.m. 07/03/2018.
  • Ruil je oude smartphone in en krijg 100 euro terugbetaald bovenop de inruilwaarde van je oude smartphone. Aanbod geldig van 25/02/2018 t.e.m. 15/03/2018. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.


Hoe ga je te werk?

- In de winkel: ga naar je favoriete Vanden Borre-winkel en neem je oude smartphone mee. Reserveer je Samsung Galaxy S9 of S9+ en vraag naar de inruilwaarde van je oude toestel.

- Via Click&Collect: pre-order je Galaxy S9 en S9+ online en kies voor Click&Collect. Van zodra je toestel op voorraad is krijg je een bericht en kan je je smartphone na 30 min. afhalen in de winkel. Ga naar je Vanden Borre-winkel met je oude smartphone. Vraag naar de inruilwaarde.

- Pre-order online en vul het formulier van Samsung in: reserveer je Galaxy S9 of S9+ online en kies voor een andere leveringswijze dan Click&Collect. Vul het formulier van Samsung in en ontvang een terugbetaling binnen de 6 weken na afronden van de recyclageaanvraag.

product

Jouw Samsung Galaxy S9

  • Infinity display van 5.8 inch
  • Low light camera van 12 Mp
  • Super slow motion video’s
Ik reserveer hem nu!
product

Jouw Samsung Galaxy S9+

  • Infinity display van 6.2 inch
  • Dual low light camera van 12 Mp
  • Super slow motion video’s
Ik reserveer hem nu!

Nuttige links

  1. Bekijk alle Galaxy S9-modellen
  2. Bekijk alle Galaxy S9+-modellen