Samsung Galaxy Tab S3

Beleef fascinerende momenten

Samsung stelt een gloednieuwe tablet voor: de Galaxy Tab S3. Design en kwaliteit spelen de hoofdrol. Deze vederlichte tablet heeft een stijlvolle, glazen achterkant. Laat je ook bekoren door de vele extra troeven van de jongste telg uit de Galaxy Tab-familie!


Rijke kleuren op groot scherm

Kijk je graag naar films en series? Geniet van beelden van een verbluffende kwaliteit op de Samsung Galaxy Tab S3. Deze tablet is uitgerust met een groot Super AMOLED-scherm van 9,7 inch. Geniet van een uitstekende kijkervaring dankzij het hoge contrast met diepe zwarttinten en de optimale helderheid.

Een meeslepend geluid

Om volledig van je entertainment te genieten is geluid ook een cruciale factor. Dankzij haar 4 luidsprekers met tuning door AKG zorgt deze tablet voor een spectaculair geluid. Bovendien passen de speakers zich aan de manier waarop je de Samsung Galaxy Tab S3 vasthoudt aan.

Voor de gamers

Ben je fan van gaming? Speel je favoriete games op deze Samsung Galaxy Tab S3. Dankzij de ondersteuning van Gaming Launcher geniet je van een ideale gamingomgeving. Creëer de beste gamingervaring door de instellingen aan te passen naar jouw voorkeuren.

Schrijf en teken

Aantekeningen maken op een vergadering, tekenen, video’s bewerken, teksten vertalen... je kan het allemaal heel makkelijk met de verbeterde S Pen. Waar je ook bent, met de Samsung Galaxy Tab S3 kan je jezelf uitdrukken zoals jij het wil.

Multitasking op zijn best

Met deze Samsung Galaxy Tab S3 kan je veel doen op een vlotte manier. Dankzij haar RAM-geheugen van 4 GB en Qualcomm Snapdragon-processor worden al je taken snel en vloeiend uitgevoerd voor een aangename tabletervaring.

Lange autonomie

De Samsung Galaxy Tab S3 is voorzien van een uitstekende 6000 mAh-batterij. Kijk tot 12 uur lang naar video’s en herlaad je batterij heel snel. Op reis, op kamp, op de trein... met deze multimedia tablet verveel je je geen seconde.

Fotoís van topkwaliteit

Ben je op een feest of op vakantie? Leg elk waardevol moment in zeer goede kwaliteit vast. De Samsung Galaxy Tab S3 is uitgerust met een fototoestel van 13 Mp met autofocus en met een frontcamera van 5 Mp voor selfies of videogesprekken.

product

Jouw Samsung Galaxy Tab S3

  • Super AMOLED-display van 9.7 inch
  • 4 luidsprekers, getuned door AKG
  • S pen: schrijf en teken met de stylus
Koop nu
product

Jouw Samsung Galaxy Tab S3 met 4G

  • Super AMOLED-display van 9.7 inch
  • 4 luidsprekers, getuned door AKG
  • S pen en 4G-verbinding
Koop nu