Samsung Galaxy Tab: knappe, snelle en intuÔtieve tablets

Ben je op zoek naar een tablet voor het werk of voor je entertainment? Samsung heeft onlangs zijn gloednieuwe Tab S7 en S7+ voorgesteld: premiumtablets in XL-formaat.

Samsung Galaxy Tab S7 en S7+: premiumtablets in XL-formaat

Op zoek naar een multimedia tablet? Maak kennis met de gloednieuwe telgen van de Galaxy-familie voor: de Tab S7 en S7+. Ze zijn knap, razendsnel en worden geleverd met een S Pen. Kortom, de perfecte toestellen voor wie veel verwacht van een tablet!

Groot scherm, vloeiende beelden

Kijk je graag naar series en films op je tablet? De Samsung Galaxy TAB S7 en S7+ zullen je zeker bekoren! Ze hebben een groot scherm: 11 inch voor de TAB S7 en 12,4 inch voor de S7+. De verhouding tussen de grootte en de totale oppervlakte van het scherm bedraagt 83 % voor de S7 en 85 % voor de S7+. Je geniet van een meeslepende kijkervaring!

Veeleisende gamer?

De verbeterde chip van de N-generatie biedt uitstekende prestaties, perfect om te multitasken of te gamen. Danzkij het display geniet je als gamer van een dynamische en natuurlijke spelervaring op een ultradraagbaar toestel. De Galaxy Tab S7 en S7+ zijn de eerste Android-tablets met een beeldverversingsratio van 120 Hz. Het resultaat? Razendsnelle en zeer vloeiende beelden!

Goed nieuws: met het Xbox Game Pass-abonnement heb je toegang tot honderden games. Zin om een Xbox-controller aan je tablet te koppelen? Dat kan perfect. Speel vanaf nu ook je favoriete consolegames op verplaatsing!

Vernieuwde S Pen

Tekenen en schrijven op je tablet was nog nooit zo eenvoudig dankzij de meegeleverde stylus. De reactieve S Pen laat zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. Je kan bijvoorbeeld een pdf-document openen in Samsung Notes en er via de stylus rechtstreeks aantekeningen op aanbrengen. Zo wordt jouw Galaxy Tab 7 of S7+ de ideale productie- en creatieassistent.

En met het polyvalente klavier met touchpad en het Dex-interface heb je pc-waardige functies voor werk en plezier in je bezit.

Uitstekende batterij

Wie z’n tablet heel vaak en lang gebruikt, heeft een batterij nodig die volgt. De Samsung Galaxy Tab S7 en S7+ zijn uitgerust met zo’n slimme batterij. Speel tot 15 uur video’s af met op de Galaxy Tab S7 en tot 14 uur de S7+. Goed om weten: als de batterij van je tablet leeg is, kan je hem via de Super Fast Charging-functie volledig opladen in 81 (S7) of 87 (S7+) minuten.

En de accessoires?

Of je nu kiest voor een gloednieuwe Galaxy Tab S7 of S7+, of voor een andere tablet van de Samsung Galaxy-familie: voor een optimaal gebruik en bescherming denk je best ook aan de accessoires. Een beschermhoes tegen valpartijen, een klavier om te typen of een S Pen om te tekenen en te schrijven op het scherm.

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters