Samsung Galaxy Tab3 en Galaxy Note: De ultieme multimedia-ervaring

Samsung stelt u 2 tabletsoorten voor: de Galaxy Tab3-lijn en de Galaxy Note-lijn. Deze Samsung tablets kenmerken zich door hoge kwaliteitsbeelden, perfect geschikt voor de ultieme multimedia-ervaring. Waarom een tablet kopen naast uw smartphone? Eerst en vooral is een Samsung tablet licht en compact. De opstarttijd duurt ook maar een paar seconden. Een Samsung tablet maakt het bovendien ook erg gemakkelijk om foto’s en video’s te bekijken op het schitterende scherm. Herbeleef uw mooiste momenten in de meest levendige kleuren. Ook kan uw tablet dienen als universele afstandsbediening, game console en boekenkast. Verveel u nooit meer met een Samsung GalaxyTab3 of Galaxy Note. Met de krachtige batterij heeft u extra lang plezier van uw tablet.

Galaxy Note 8.0 en Galaxy Note 10.1: Innoverende S Pen

SAMSUNG
SAMSUNG

Met de Samsung Galaxy Note 8.0 en Galaxy Note 10.1 geniet u van een haarscherp beeld op een helder en groot scherm voor een optimale beleving van uw multimedia. Met de S Pen bedient u nauwkeurig en gemakkelijk de Galaxy Note 8.0 en Galaxy Note 10.1. Door de zachte punt van deze S Pen blijft het scherm ook onbeschadigd. Gebruik ook andere handige tools in combinatie met de S Pen voor meer creativiteit. Geen pen en papier meer nodig: alle aantekeningen kunnen geschreven of geschetst worden met de S Pen.

Multitasken wordt nog gemakkelijker met de Quad Core processor van deze krachtige tablets. De e-Reader modus maakt het lezen op uw tablet ook comfortabeler. De Samsung Galaxy Note past zich automatisch aan naar optimale omstandigheden voor langdurig lezen. Door het automatisch kalibreren heeft u ook minder last van vermoeide ogen.

SAMSUNG
SAMSUNG

Met Android 4.2 zijn deze tablets niet alleen handig voor onderweg, maar ook voor thuis en voor op kantoor. Organiseer uw planning en taken met o.a. Awesome Note, Daily diary, Photo Album, Shopping List en To-do list. Dankzij AllShare Play verbindt u draadloos andere Samsung-apparaten om films en foto's te bekijken of muziek te luisteren op afstand.

De Galaxy Note 10.1 onderscheidt zich bovendien door de krachtige batterij met een capaciteit van 7 000 mAh. Deze zorgt ervoor dat u nog langer kunt genieten van diverse multimedia op uw tablet.

Galaxy Tab3 7.0: Een lichtgewicht tablet

SAMSUNG
SAMSUNG

Met de Galaxy Tab3 7.0 heeft u een compacte lichtgewicht tablet in handen, die gemakkelijk in uw tas of binnenzak past. Het ultraslanke design is smaller en heeft een dunnere behuizing. Bovendien houdt u deze tablet met haar 7 inch-scherm gemakkelijk vast voor urenlang entertainment.

De Samsung Galaxy Tab3 is uitgerust met een 1.2 GHz Dual Core processor en kan alles aan wat gevraagd wordt. Deze processor zorgt ervoor dat content up- en downloaden snel, eenvoudig en gemakkelijk verloopt.


Heeft u ook een Galaxy smartphone? Schakel deze dan zonder moeite aan uw Galaxy Tab3 7.0 en synchroniseer al uw bestanden automatisch, draadloos en snel.

Ervaar ook het gemak van 2 camera’s: 3Mp aan de achterzijde en 1.3Mp aan de voorzijde voor video-chatten. Deze Samsung tablet draait op het geïnnoveerde Android platform 4.1 Jelly Bean. Optimaal multitasken is dus geen enkel probleem: open en gebruik meerdere apps gemakkelijk tegelijkertijd.

SAMSUNG

Galaxy Tab3 8.0 en Galaxy Tab3 10.1: Comfortabel multitasken


De Samsung Galaxy Tab3 8.0 en Galaxy Tab3 10.1 bieden een ongelofelijke kijkervaring dankzij hun mooie scherm met een resolutie van 1 280 x 800 pixels, dat voor een haarscherp beeld zorgt. De camera’s zijn van hoge kwaliteit voor beter videobellen.

SAMSUNG
SAMSUNG

De Dual Core processor zorgt voor een snelle en vloeiende gebruikerservaring. Open gemakkelijk en snel applicaties en navigeer en surf op het web zonder problemen. Geniet ook van multitasken zonder haperingen door deze krachtige processor.

Het dun en lichtgewicht design van deze tablets zorgt ook voor een betere grip. De Galaxy Tab3 8 en Galaxy Tab3 10.1 hebben alle kenmerken om uw nieuwe personal assistent voor onderweg te worden.

SAMSUNG

Bovendien beleeft u met de Galaxy Tab3 de ultieme multimedia-ervaring. Lees in alle comfort e-books, kijk films en luister naar muziek op deze tablets. De tablets beschikken over Reading Mode en passen zich automatisch aan naar optimale omstandigheden voor langdurig lezen. Met Dual View werkt u efficiënter door twee schermen naast elkaar te openen.

SAMSUNG
SAMSUNG

De Samsung Galaxy Tab3 8.0 en Galaxy Tab3 10.1 draaien op het platform Android 4.2 Jelly Bean. Via Google Play of Samsung Apps downloadt u apps die speciaal ontwikkeld zijn voor tablets. Kortom, deze 2 tablets zijn ideaal voor thuisgebruik; zowel jong en oud kunnen met de Tab3 gemakkelijk overweg.

Heeft u ook een Galaxy smartphone? Schakel deze dan zonder moeite aan uw Galaxy Tab3 en synchroniseer al uw bestanden automatisch, draadloos en snel.


 

Video


Bestel nu uw

Samsung Galaxy Note 8.0


 • 8 inch
 • S Pen
 • Quad Core processor
Knop koop nu
Samsung Galaxy Note 8.0

Samsung Galaxy Note 10.1


 • 10,1 inch
 • S Pen
 • Batterij 7000 mAh
Knop koop nu
Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung Galaxy Tab3 7.0

Samsung Galaxy Tab3 7.0
 • 7 inch
 • Compact en lichtgewicht
 • Android 4.1 Jelly Bean
Knop koop nu

Samsung Galaxy Tab3 8.0

Samsung Galaxy Tab3 8.0
 • 8 inch
 • Dual View
 • Android 4.2 Jelly Bean
Knop koop nu

Samsung Galaxy Tab3 10.1

Samsung Galaxy Tab3 10.1
 • 10.1 inch
 • Dual View
 • Android 4.1 Jelly Bean
Knop koop nu

Logo SamsungPin It
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters