Een vouwbare smartphone!

Wil je een smartphone die anders is dan alle andere? Dan is de gloednieuwe Samsung Galaxy Z Fold2 perfect voor jou. Het is de allereerste vouwbare smartphone op de markt. Klap hem open en het wordt een tablet! Wij sommen alle troeven van deze smartphone even voor je op.

Smartphone of tablet, aan jou de keuze

De Samsung Galaxy Z Fold2 springt in het oog dankzij z’n vouwbare ontwerp. Dichtgeklapt heb je een smartphone met een prachtig display van 6,2 inch in handen. Klap hem open en je geniet van een Dynamic Amoled-scherm van 7,6 inch met rijke kleuren.

Open- en dichtklappen gebeurt vlotjes dankzij het soepele scharnier. En dankzij de filter voor blauw licht, raken je ogen minder snel vermoeid. De Galaxy Z Fold2 is beschikbaar in twee verschillende kleuren: Mystic Black en Mystic Bronze.

Flex-modus voor een soepele ervaring

Wil je je Galaxy Z Fold2 in een hoek naar keuze uitklappen en vasthouden? Of hou je hem liever niet vast? Gebruik de Flex-modus en je smartphone blijft mooi open staan op tafel. Ideaal voor videogesprekken.

Een ander voordeel van de flexibiliteit van deze smartphone: je maakt foto’s en video’s vanuit allerlei hoeken. Leg de wereld om je heen op een andere manier vast met originele opnames die je met iedereen wil delen.

Perfect om te multitasken en te gamen

Entertainment en werken tegelijk? Dankzij het Multi Window Layout en de App Community kan je vlotjes multitasken. Gebruik bijvoorbeeld twee apps op het Cover Screen. Of open tot drie apps op het hoofdscherm via Split Screen.

Speel je graag een spel op je smartphone? Geniet van snelle responstijden en een soepele gamingervaring op het hoofdscherm van 120 Hz. Je kan ook een bluetooth-controller of je Galaxy Buds Live-oortjes aansluiten om je ervaring nog completer te maken.

Op naar het snelle 5G

Films streamen, 4K-video’s downloaden, gamen ... Alles wat nu soms nog veel tijd in beslag neemt, gaat razendsnel met 5G mobiel internet. Met een 5-toestel zal je kunnen genieten van snelheden die 100 keer hoger liggen dan die van een 4G-smartphone. De Samsung Galaxy Z Fold2 is, met zijn ingebouwde 5G-chip volledig klaar voor de toekomst.

Dubbele batterij voor meer autonomie

Multitasken, gamen, filmen... Je kan zoveel met de Galaxy Z Fold2 dat je hem gerust een hele dag wil gebruiken. Maar dan heb je wel een uitstekende autonomie nodig. Daar heeft Samsung aan gedacht natuurlijk!

Deze vouwbare smartphone is uitgerust met twee batterijen die samen een groot vermogen van 4500 mAh bieden. En dankzij de slimme artificiële intelligentie gaat de Galaxy Z Fold2 efficiënt om met het vermogen.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters