Laat uw Samsung toestellen met elkaar praten!

Laat uw Samsung toestellen met elkaar praten!

Zin om te zappen vanaf uw tablet? Om het scherm van uw tablet op uw grote tv te tonen? Of om uw smartphone met uw pc te verbinden? Ontdek de diverse mogelijkheden die u worden geboden in termen van connectiviteit met de onderstaande functionaliteiten.

Wie over convergentie spreekt, heeft het ongetwijfeld ook over oplossingen. De oplossingen die door Samsung werden ontwikkeld bieden u een nog grotere gebruiksvriendelijkheid en maken de onderlinge communicatie en het delen tussen uw apparaten ook nog aangenamer.

{ Wist u dat }

Uw tablet als afstandsbediening kan gebruikt worden voor uw tv?

Samsung WatchON tovert uw mobiele apparaten zoals smartphone of tablet om tot een universele afstandsbediening! Deze kan verbinding maken met belangrijke media-apparaten, waaronder apparaten voor kabel-en satelliet-tv, zodat u snel door de zenders kunt bladeren via een uitgebreide en handige tv-gids. Geen ellenlange zoektochten naar al die afstandbedieningen meer nodig; met Samsung WatchON heeft u alles op één plaats binnen handbereik!

Ontdek meer over Samsung WatchON

U verder tv kunt blijven kijken op uw tablet of smartphone?

Bekijk uw live tv-uitzending op uw smartphone of tablet verder. Vooral ideaal als u van ruimte wenst te verhuizen en uw programma bijvoorbeeld in uw aangename veranda wilt verder bekijken.

U uw smartphone probleemloos kunt bedienen met toetsenbord en muis?

Maak kennis met SideSync, een pc-mobile-oplossing die het eenvoudig maakt om schermen, vensters en gegevens te delen tussen pc’s en Samsung Android-toestellen. Bovendien is SideSync bijzonder gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren. Nieuwe inhoud wordt automatisch naar een pc gebackupt wanneer het Samsung Android-toestel met een pc verbonden wordt. Gebruik ook uw mobiele toestellen met een toetsenbord om eenvoudiger en correcter te chatten, notities te maken of documenten op te stellen.

U uw vakantiefoto's vanop uw smartphone of tablet op groot scherm (tv, display) kunt tonen?

Met Screen mirroring toont u al uw content draadloos op uw groot tv-scherm. Zo geniet u van al uw films, foto’s en games vanaf uw laptop, tablet, smartphone of camera, direct op uw Smart tv!

U een automatische backup van uw foto's en muziek kunt maken op uw eigen home-Cloud?

HomeSync Lite is een pc-oplossing waarmee u een back-up van uw content kunt opslaan op uw computer, waarna deze ook als u niet thuis bent toegankelijk is vanaf andere apparaten. Uw pc wordt dus een Cloudhub waarop multimediacontent kan worden opgeslagen.


U toegang heeft tot al uw foto's en muziek waar en wanneer u maar wilt?

Wilt u foto’s en documenten kunnen bekijken onderweg? Geen probleem; u kunt vanop afstand toegang krijgen tot de inhoud van uw Samsung-toestellen met internetverbinding dankzij Samsung Link. Zo bekijkt u bijvoorbeeld multimedia-inhoud van uw smartphone die op de Cloud staat op uw tv.

Deel alles, altijd en overal. Met Samsung Link kunt u via internetverbinding van op afstand aan de inhoud van uw andere toestellen. Deze service laat u toe de content van op al uw toestellen en opslagplaatsen op één plaats te bekijken en te doorzoeken. U hoeft enkel al uw Samsung toestellen zoals pc, smartphone en tablet te registreren op één account. Content op Dropbox, SugarSync of Skydrive kan ook gedownload en gestreamd worden.

U uw fototoestel kunt bedienen via uw tablet of smartphone?

Neem foto’s vanop afstand met uw smartphone of tablet. Dankzij de Remote Viewfinder-functie kunt u gemakkelijk de zoeker van uw intelligent Samsung-fototoestel oproepen op uw Android-smartphone of –tablet. Zo ziet u rechtstreeks welke foto’s uw fototoestel kunt gaan nemen en kunt u vanop afstand de knop indrukken. Uw smartphone of tablet functioneert hierbij als een soort van afstandsbediening.

Met de AutoShare-app bewaart uw Samsung smart camera automatisch een kopie van elke foto die u maakt. Zo heeft u een back-up van iedere foto en kunt u uw afbeeldingen ook mailen of uploaden via de dataverbinding van uw telefoon als er geen  Wi-Fi-hotspot in de buurt is.

Lees meer over Samsung fototoestellen

U muziek van op uw smartphone kunt afspelen op de soundbar van uw tv?

Dankzij bluetooth kunt u draadloos uw Samsung audio-systemen met andere apparatuur verbinden. Zodra uw Samsung smartphone of tablet in het bereik komt van uw home theatre system of soundbar, kunt u uw muziek op deze toestellen laten afspelen.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters