Samsung curved pc-monitor

Een gebogen beeldscherm voor de ultieme kijkervaring

Samsung geeft een nieuwe betekenis aan het woord entertainment dankzij het gebogen scherm van de LS27D590CS. Geniet van een bredere kijkhoek en een beeld dat groter lijkt dan dat van een plat scherm.

Ergonomische curve

Om u de meest comfortabele kijkbeleving te garanderen moet ieder deel van het scherm zich op dezelfde afstand van uw oog bevinden. Met de gebogen voet en perfect omlijst door een supersmalle rand lijkt het beeld haast te zweven.

Mega Dynamic Contrast Ratio

Waar u ook zit, het beeld blijft altijd even mooi dankzij de extra brede kijkhoek van 178 graden. Bovendien kijkt u naar realistische beelden met het diepste zwart, zuiverste wit en bijzonder heldere kleuren dankzij de 3000:1 Mega Dynamic Contrast Ratio.

Ingebouwde stereospeakers

De meeslepende kijkervaring van een gebogen scherm verdient geluid dat al even meeslepend is. Beleef een echte bioscoopervaring dankzij de 2-kanaals dual stereo-luidsprekers. U maakt uw entertainment dus nog leuker met deze totaaloplossing voor beeld en geluid.

Beleef uw games

Houdt u van gamen? Met slechts één druk op de knop zet de Game-modus uw monitor op de juiste instellingen voor een optimale game-ervaring. De modus herkent wisselingen binnen scènes, verbetert de kleuren en past het contrast van het scherm aan. Duik helemaal in de actie dankzij het geweldige gebogen scherm.

Het comfort van Flicker Free

Lezen, gamen, films kijken en foto’s bewerken zonder uw ogen te vermoeien? De Flicker Free-technologie maakt dit mogelijk. Uw ogen worden beschermd tegen de voortdurende belasting die optreedt door flikkering van het scherm.

Ga nog verder

Bekijk uw content op een andere manier. Met de gebogen Samsung LS27D590CS maakt u uw entertainmentwereld nog groter door twee of zelfs drie monitors tegelijk aan te sluiten voor een brede, gelijkmatige curve. Creëer zo een ongekende meeslepende kijkbeleving voor al uw games en multimediacontent.

Een geoptimaliseerde connectiviteit

Sluit uw Samsung-monitor aan op game-consoles, blu-ray-spelers en andere AV-apparaten met het gemak en de kwaliteit van HDMI. Gebruik de D-Sub-poorten om hem op een pc aan te sluiten. Ook beschikt de monitor over een DisplayPort-aansluiting.

product

Uw Samsung LS27D590CS

  • Gebogen scherm
  • Elegant, minimalistisch design
  • Ingebouwde stereo-luidsprekers
Koop nu

Nuttige links

  1. Bekijk alle Samsung pc-schermen
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters