Samsung QLED 8K-tvís:
verbluffende beelden boordevol diepte en details

Grote tv-schermen toveren je woonkamer om tot een privébioscoop. Geweldig! Maar let er wel op dat de resolutie dat grotere schermformaat kan volgen. Dat is precies wat Samsung doet met zijn QLED 8K-tv’s. Benieuwd naar de vele andere voordelen van deze schermen? Wij vertellen je alles over de Q800T-reeks van Samsung!

4K? Nee hoor, 8K!

De Samsung QLED 8K-tv’s hebben een resolutie van 7680 bij 4320 pixels. Weet jij hoe indrukwekkend dat is in vergelijking met de – toegegeven, ook indrukwekkende – 4K-schermen? Het gaat om maar liefst 4 keer meer pixels dan bij een scherm in 4K en 16 keer meer dan bij een full hd-scherm.

Pure kleuren, heldere beelden

Het maakt niet uit waar je in je sofa zit. Deze nieuwe QLED 8K-televisies van Samsung bieden je zeer gedetailleerde en prachtige beelden vanuit elke hoek. Dat is natuurlijk te danken aan de Ultra Viewing Angle. Je hoeft dus niet meer recht voor je tv te gaan zitten om mooie beelden te zien.

Verbetert alles wat je ziet en hoort

Quantum Processor 8K

Een andere troef van de 8K-tv’s van Samsung? De Quantum Processor 8K. Deze intelligente processor optimaliseert de beeldkwaliteit door rekening te houden met de helderheid in je kamer. Hij maakt formules aan die verschillende resoluties upscalen tot 8K-beelden.

De processor zorgt ook voor alle andere AI-technologieën. Denk maar aan de slimme assistent en de Adaptive Sound-technologie die het volume aan het geluid van de omgeving aanpast. Top!

Geluid zoals in de bioscoop

Ook het geluid zal je omverblazen! Dankzij de Object Tracking Sound+ (OTS+) technologie geniet je van een geluidservaring zoals in de bioscoop. Het geluid volgt echt elke beweging. De speakers zijn naar boven en zijwaarts gericht om een meeslepend geluid te creëren.

Bovendien ben je ook niet meer gestoord door omgevingsgeluiden. De Active Voice Amplifier (AVA) versterkt de stemmen in elke scène zodat de dialogen duidelijk overkomen. Je zal dus geen enkel woordje meer missen!

Een overweldigende gamingervaring

Ook gamers zullen laaiend enthousiast zijn: de Samsung Q800TA-tvís zijn voorzien van Real Game Enchancer+. Het gaat om een hele reeks features die voor een vloeiende game-ervaring zorgen. De Auto Game Mode schakelt bijvoorbeeld je tv automatisch naar de beeldmodus met de laagste input lag (10 ms). En de Dynamic Black Equalizer maakt alle schaduwdetails zichtbaar.

*De beschikbaarheid van de feature kan verschillen per spelcomputer.
**De beschikbaarheid van de feature kan variëren afhankelijk van het tv-formaat.

De tv die zich aanpast aan je omgeving

Deze hoogwaardige gamma’s televisies zijn uitgerust met de Adaptive Picture-technologie. Zoals de naam al doet vermoeden, past deze technologie de helderheid van het scherm aan het omgevingslicht aan. Zo kan jij zowel op klaarlichte dag als ’s avonds laat tv kijken en genieten van prachtige beelden.

Terugbetaling en cadeau

Heb je zin om een Samsung QLED 8K-tv in je woonkamer te plaatsen? Bestel je tv nu en krijg een terugbetaling van 500 euro en een All Access-jaarpas van Eleven Sports.

De actie is geldig tot en met 27/09/2020.

Meer info? Klik hier!

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters