Samsung QLED 8K- en 4K-tvís: een revolutie in beeldkwaliteit

Grote tv-schermen toveren je woonkamer om tot een privébioscoop. Geweldig! Maar let er wel op dat de resolutie dat grotere schermformaat kan volgen. Dat is precies wat Samsung doet met zijn QLED 8K en 4K-tvís. Benieuwd naar de vele andere voordelen van deze schermen?


Zoom op de Samsung QLED 8K-tvís

Zoveel detail en diepte dat je de beelden wilt aanraken. Beelden zo echt dat je ze werkelijk ervaart. De Samsung QLED 8K-tvís zorgen voor een geweldige kijkervaring! Een Quantum Processor 8K met AI Upscaling zet elk beeld om naar 8K-resolutie.

Geniet van de helderste beelden met diepe contrasten dankzij Quantum HDR 4000 en Direct Full Array 16x met 100 % kleurvolume. Lastige reflecties van omgevingslicht behoren ook tot het verleden dankzij Ultra Black Elite.

Real 8K resolution: verbluffende diepte en detail

De Samsung QLED 8K-tv’s hebben een resolutie van 7680 bij 4320 pixels. Weet jij hoe indrukwekkend dat is in vergelijking met de – toegegeven, ook indrukwekkende – 4K-schermen? Het gaat om maar liefst 4 keer meer pixels dan bij een scherm in 4K en 16 keer meer dan bij een full hd-scherm.

Quantum processor 8K: verbetert alles wat je ziet en hoort

Een andere troef van de 8K-tv’s van Samsung? De Quantum Processor 8K. Deze intelligente processor optimaliseert de beeldkwaliteit door rekening te houden met de helderheid in je kamer.

Hij maakt formules aan die verschillende resoluties upscalen tot 8K-beelden. De processor zorgt ook voor alle andere AI-technologieën. Denk maar aan de slimme assistent en de Adaptive Sound-technologie die het volume aan het geluid van de omgeving aanpast. Top!

De nieuwe Samsung QLED 4K-tvís

Met de nieuwe Samsung QLED 4K-tvís geniet je van mooie, uiterst scherpe beelden dankzij de Quantum Processor 4K met AI Upscaling. Het Direct Full Array panel met 100% kleurvolume levert uitmuntend contrast. En de nieuwe Ultra Viewing Angle technologie zorgt ervoor dat je vanuit elke hoek dezelfde gedetailleerde beelden ziet.

AI Upscaling: zet alle beelden om naar 4K of 8K

Of je nu games speelt, streamt via Netflix of een film vanop usb-stick afspeelt, je gebruikt allemaal verschillende bronnen. De Quantum Processor verwijdert ruis van beelden, maakt randen scherper en herstelt de kleinste details in het beeld.

Geen enkel detail ontsnapt

Voor beelden met het rijkste contrast gebruikt Samsung Direct Full Array technologie. De achtergrondverlichting van de TV is onderverdeeld in veel kleine zones. Een slim algoritme analyseert elk beeld en past de helderheid van elke zone aan. Het resultaat? De zones in donkere delen van het beeld worden gedimd, terwijl zones in de heldere delen sterker belicht worden.

Deze Direct Full Array-techniek is in verschillende gradaties aanwezig in de 2019-serie. Samen met het 100% kleurvolume biedt dit het optimale contrast: de absolute helderheid die je van QLED gewend bent, maar ook de diepste zwartwaarden.

De meest pure kleuren voor het helderste beeld

De Quantum Dot-technologie van Samsung combineert een heel helder beeld met natuurlijke en intense kleuren. Bovendien kan het rijke kleurschakeringen, meer dan een miljard tinten, weergeven ongeacht hoe donker of helder het beeld is.

Dat maakt van hen de eerste tv’s met een gecertificeerd 100% kleurvolume*. Zo zie je bijvoorbeeld, in een prachtige zonsondergang op zee, nog steeds de blauwe tinten in het donkere zeewater.

*De internationaal gerenommeerde test- en certificeringsorganisatie Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) heeft bevestigd dat QLED TV’s een kleurvolume van 100% kunnen produceren.

5 goede redenen om te kiezen voor een Samsung QLED 8K- of 4K-tv

 • Uitstekende beeldkwaliteit: geniet van elk detail met 100 % kleurvolume, het diepste zwart en een enorme kijkhoek met een hoge helderheid.
 • AI-processor: dankzij de Quantum-processor worden verschillende resoluties opgeschaald naar 8K of 4K.
 • Ambient mode: je scherm gaat perfect op in het interieur. Het scherm (met dunne, onopvallende randen) kan bijvoorbeeld de kleur van de muur naadloos overnemen.
 • Smart TV: One Remote Control, Smart Hub, Smart Things, Airplay 2… al je favoriete content bevindt zich bij elkaar.
 • Lange levensduur: je tv gaat langer mee dankzj de Burn-in Free technologie.

Gratis soundbar en/of 10 Rakuten TV vouchers

Zin om een Samsung QLED-tv in huis te halen? Koop je 8K- of 4K-televisie nu en ontvang een Samsung-soundbar en/of 10 Rakuten TV vouchers. Meer info? Klik hier.

Op zoek naar een televisie die je super gedetailleerde beelden biedt? Ontdek de Samsung QLED 8K- en 4K-tv’s in de winkel.

 • Real 8K Resolution
 • Quantum Processor 8K
 • Direct Full Array 16x
 • Direct Full Array 8x
 • 100 % kleurvolume
 • Ultra Viewing Angle
 • Direct Full Array 6x
 • 100 % kleurvolume
 • Ultra Viewing Angle
 • Direct Full Array 4x
 • 100 % kleurvolume
 • Quantum Processor 4K
 • 100 % kleurvolume
 • Quantum Processor 4K
 • Ambient Mode
Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons

Neem contact met ons op

Nog karakters