Samsung Series 5000, 6000 & 7000
Krachtig wassen, slimmer schoon

Met de Samsung 5000, 6000 en 7000-serie wasmachines was je altijd krachtig en slim! Ze staan ook garant voor krachtige wasprestaties, zelfs op lage temperaturen. De droogkasten en wascombinaties van deze 3 series beschermen je kledij en zorgen zo voor perfecte droogresultaten. Benieuwd naar al voordelen van deze innoverende Samsung-toestellen?

Samsung 5000, 6000 & 7000 Series wasmachines & was-droogcombinaties

Zeg hardnekkig vuil vaarwel

Zeg hardnekkig vuil vaarwel

Reinig je kledij grondig en hygiënisch met Hygiene Steam. Dit programma zorgt voor een intensieve reiniging en verbetert de waskwaliteit, zonder voorbehandelingen. Onderin de trommel wordt Hygiene Steam geïnjecteerd die diep in je kledingstukken doordringt. Resultaat: het verwijdert hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën en allergenen.

Slimmer wassen

Dankzij de krachtige AI Control was je eenvoudig en effectief. Deze functie zorgt voor extra gebruiksgemak omdat het je waservaring personaliseert door je gewoontes te onthouden. Zoals je meest gebruikte of favoriete instellingen, en wasprogramma's aan te raden. Bovendien wordt er ook tijdsinformatie gegeven (zoals de status van het programma). De SmartThings-app geeft je tips over wasprogramma's, je dagelijkse planning en geeft onderhoudsadvies

Kledij toevoegen tijdens wasbeurt

Maak je geen zorgen als je tijdens een wasbeurt een ontbrekende kous op de grond vindt of dat je plots denkt aan een bepaald hemd dat tegen morgen weer proper moet zijn. Als je iets vergeten bent, kan je met de AddWash™-deur snel en makkelijk een kledingstuk of meer wasmiddel toevoegen als je wasmachine al draait. Het is ook mogelijk om handgewassen kleding in de wasmachine te doen om alleen maar even snel te spoelen of te centrifugeren. 

Voor een uitstekende reiniging

De EcoBubble™-technologie zorgt voor de bescherming van je kleding en staat garant voor krachtige wasprestaties, zelfs op lage temperaturen. Wist je dat het toegevoegde wasmiddel opgelost, geactiveerd en omgezet wordt in bubbels. Resultaat? Vuil en vlekken worden nóg effectiever verwijderd omdat het wasmiddel nog dieper kan doordringen in de vezels en vuil losmaken. Het werkt even goed in warm als in koud water (15 °C). Je beschermt zo de kleuren en de stof van je kledij en je bespaart ook energie.

Werkt stil & duurzaam

Met de 5000-serie van Samsung mag je altijd op je twee oren slapen! Deze machines werken duurzaam en energiezuinig dankzij de Digital Inverter Technologie (koolborstelloze motor) met 10 jaar garantie. Deze technologie gebruikt namelijk sterke magneten voor stille en krachtige prestaties. En zo gaat je machine ook veel langer mee!
 

Samsung 5000, 6000 & 7000 Series droogkasten

Optimaal drogen met sensoren

Optimaal drogen met sensoren

Al gehoord van Optimal Dry? Het gaat om een slim droogsysteem met 3 sensoren die zorgt voor perfecte droogresultaten. Een vochtsensor controleert de vochtigheid en stemt de droogtijd hierop af, zodat je was zo snel mogelijk klaar is met een laag energiegebruik. Een temperatuursensor voorkomt ook dat je kleding te warm wordt en beschadigd zou raken. En een warmtesensor laat je op tijd weten, wanneer je de warmtewisselaar moet reinigen. Zo ben jij altijd zeker van de beste droogprestaties.

Opfrissen met lucht

Je kledij eenvoudig en snel opfrissen zonder heet water, schrobben of wasmiddel? Dat kan! De AirWash-technologie desinfecteert en verwijdert onaangename vieze geurtjes uit je kleren en linnengoed dankzij warme lucht, zodat ze altijd lekker fris ruiken. Good to know: deze technologie kan je zowel bij de Samsung 6000 & 7000 Series droogkasten als was- en droogcombinaties terugvinden. 

Bespaar geld en energie

Met één van deze Samsung-droogkasten verbruik je minder stroom, bespaar je geld en bescherm je het milieu. Hun warmtepomptechnologie droogt je kledingstukken op een milde en duurzame manier. Deze drogers hebben een laag energielabel, gebruiken een ‘koelvloeistof’ in plaats van stroom om de lucht te verwarmen, en recyclen warme lucht om energie te besparen. Daarom zijn ze veel energiezuiniger dan gewone condensdrogers.

HygiŽnisch schone kledij

De Samsung-droogkasten 6000 & 7000 Series maken korte metten met bacteriën, huisstofmijt en allergenen op kleding, beddengoed, knuffels … Het Hygiene Care-programma reinigt zowel je droge als natte kledingstukken zonder de droogprestaties te beïnvloeden. Door ze tijdens het drogen grondig te verhitten, worden huisstofmijt en microben voor 99% verwijderd en pollen voor 95%.

Wil jij ook een efficiënte en innoverende Samsung-wasmachine in huis halen? Topidee! Kom de Samsung 5000, 6000 & 7000 Series bewonderen in één van onze Vanden Borre-winkels, vraag advies aan onze verkopers en maak je keuze.

4,8
€ 699,00

4,6
€ 748,00

4,7
€ 799,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters