Samsung TV Neo QLED: innovatie kent geen grenzen

Samsung TV Neo QLED: innovatie kent geen grenzen

Voortdurend innoveren en blijven zoeken naar een steeds rijkere kijkervaring... Geen wonder dat Samsung leader is in de sector van de tv-toestellen. De Samsung-tv''s beschikken nu over een nieuwe lichtbron voor nog diepere contrasten. Licht of donker, de beelden zijn uiterst realistisch. Met de Neo QLED-technologie maakt Samsung een grote sprong voorwaarts om te landen in jouw salon.

Licht gericht met een unieke nauwkeurigheid

Licht gericht met een unieke nauwkeurigheid

Neo QLED van Samsung introduceert een gloednieuwe beeldschermtechnologie. De beelden zijn realistischer omdat het licht heel nauwkeurig wordt aangestuurd en storend licht wordt geblokkeerd. De Quantum Mini LED, ontwikkeld door Samsung, is 40 keer kleiner dan een gewone led. Deze nieuwe technologie gebruikt ook de Neo Al Quantum-processor, ook al ontwikkeld door Samsung. Steunend op artificiële intelligentie optimaliseert hij elk beeld, ongeacht de kijkvoorwaarden en de oorspronkelijke kwaliteit van de content. Elk beeld wordt optimaal omgezet naar 4K- of 8K-resolutie.

Verbluffende 8K-beelden

Verbluffende 8K-beelden

Op het 8K-scherm van de tv QN800A krijgt elk beeld een verbluffende diepte en een indrukwekkend detailniveau. Dankzij Neo QLED geniet je van pakkende contrasten en de Quantum HDR 2000-processor staat garant voor meeslepende beelden met een lichtsterkte tot 2000 nits.

De Object Tracking Sound + dompelt je onder in de kern van de actie. En al die innovatie is verpakt in een ultraslank kader. Je randapparatuur sluit je aan op de Slim One Connect Box en de One Invisible Connection is de enige kabel die je tv verbindt met het tv-signaal en het stroomnet.

Zuivere beeldkwaliteit

Zuivere beeldkwaliteit

Voor een meeslepende ervaring zorgt Samsung voor zo min mogelijk afleiding tijdens het kijken. De randen van je tv zijn nauwelijks zichtbaar dankzij het Infinity Screen en het Infinity One Design is amper 15 mm dik.

Innovatie kent geen grenzen

Innovatie kent geen grenzen

De tv QN95A combineert de grotere contrasten van Neo QLED met de realistische en heldere beelden van de Quantum HDR 2000-processor. Vanuit elke hoek van je salon geniet je prachtige beelden, zelfs op zonnige dagen, dankzij de Anti-Reflection en Ultra Viewing Angle-technologieën. Bij deze sublieme beeldkwaliteit in resolutie 4K Premium van de tv QN95A hoort een prachtig design en een indrukwekkend geluid dat de actie op het scherm volgt.

Geen enkel woord ontgaat je nog

Geen enkel woord ontgaat je nog

Het geluid volgt perfect de actie op het scherm en past zich aan aan de ruimte. Daarvoor zorgen de innovaties Object Tracking Sound en SpaceFit Sound. Je tv en je Samsung soundbar spelen in totale harmonie dankzij Q-Symphony. En dan hadden we het nog niet over de innoverende Active Voice Amplifier die het omgevingsgeluid detecteert en het volume van de dialogen automatisch aanpast.

Alles is verbonden

Alles is verbonden

Streamen kan nu zonder grenzen want alle nieuwe films en series zijn te bekijken op de Samsung QN93A smart tv. Enkele drukken op de knop volstaan om te switchen van Netflix naar YouTube of Apple TV+. Met PC on TV kan je comfortabel werken op groot scherm en via Webcam support kan je moeiteloos videocallen. Meerdere kijkers in je gezin? Het scherm van de tv QN800A kan je opdelen in vier zones.

Heb je een Samsung tv met de nieuwe Neo QLED-technologie gevonden die aan al je eisen voldoet? Bestel hem online en een half uurtje later mag je al langskomen in je dichtstbij zijnde Van den Borrre-winkel!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters