Dossier van de maand

Samsung WB150F: een nieuwe manier van kijken

Binnen of buiten, dichtbij of in de verte... met het Samsung WB150F compacte fototoestel bent u altijd klaar om die speciale herinneringen in het leven vast te leggen op het moment zelf, zodat u ze voor altijd kunt koesteren.
De 24mm-ultragroothoeklens en de 18x optische zoom garanderen dat u exact vastlegt wat u in beeld heeft. En met de 14,2 megapixel van Samsung worden zelfs de kleinste details weergegeven met een professionele kwaliteit. Of u nu foto's maakt of 720p HD-video opneemt, met de WB150F kunt u al uw herinneringen perfect opnieuw beleven.

Direct delen en veilig bewaren

Wi-Fi-connectiviteit

Met de geïntegreerde Wi-Fi-functionaliteit kunt u ook onderweg elk bijzonder of spannend moment delen.
Upload uw foto's naar Facebook™, Picasa™ of Photobucket™ of e-mail ze direct vanaf uw camera. U kunt ook filmpjes uploaden naar YouTube en kijken hoeveel succes ze hebben. Met de WB150F slaat u uw foto’s op in de cloud, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken dat u foto's kwijtraakt of dat u een kans mist omdat het geheugen vol is.
Met de TV Link-functie kunt u uw foto's draadloos op een groot tv-scherm weergeven. Of sla uw foto's met één klik op uw pc op met de Auto Backup-functie. Gedaan met het zoeken naar dat ene onvindbare kabeltje…

Scherpe opnames vanuit de verte

18x Optische zoom, OIS

De kartelige, met sneeuw bedekte pieken van een bergketen... u ziet het met uw ogen, maar uw Samsung WB150F compacte fototoestel ziet het ook. De 18x optische zoom haalt de kleinste details dichterbij. Wilt u een weids vergezicht vastleggen of een gedetailleerde close-up maken, met dit Samsung fototoestel kan het allemaal.
Maar uw camera moet ook stabiel zijn. En dat is met de OIS-functie (Optical Image Stabilization) van de WB150F geregeld. Op het moment dat u de foto maakt, is het beeld gestabiliseerd. Dus ook al heeft u last van trillende handen, op uw foto's zal daar niets van te merken zijn.

Een nieuwe manier van kijken

24 mm-groothoeklens

Wat u ook fotografeert, een prachtig landschap of al uw vrienden samen aan tafel, met deze lens kan het allemaal. Met de nauwkeurig geslepen 24mm-groothoeklens van de Samsung WB150F krijgt u meteen alles over de volle breedte in beeld. Voortaan kunt u totaalopnames maken van complete gebouwen en landschappen, van alle gasten op een huwelijk of van de hoogste wolkenkrabbers. U hoeft niet meer achteruit te lopen om alles in beeld te krijgen.

Zelf instellen

Full Manual-mode (A/S/M)

In de Full Manual-mode kunt u zelf alles instellen en uw foto's exact maken zoals u ze wilt hebben. Met de instellingen Diafragmaprioriteit en Sluiterprioriteit kunt u experimenteren met de sluitertijd en de scherptediepte, zodat u opnames kunt maken van snel bewegende objecten bij weinig licht. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Hoe helder kan helder zijn?

3” hVGA-lcd-display

Dankzij het 3” hVGA-lcd-display voor een betere contrast- en kleurweergave, kunt u genieten van een breder en helderder beeld. De helderheidsfunctie van het hVGA-lcd-display detecteert automatisch het omgevingslicht en past de helderheid van het lcd-display aan voor een optimale beeldweergave.

Uw eigen video's

720p HD-video-opnames, H.264

Met de Samsung WB150F heeft u een combinatie van een professionele fotocamera en een compacte HD-videocamera in handen.
Deze camera maakt 720p-video’s in HD-kwaliteit met 30 frames per seconde en van een vier keer langere opnameduur dan MJPEG-video. De 18x zoom is ideaal voor persoonlijke en levendige close-ups. En met SoundAlive, de speciale technologie voor het onderdrukken van het zoomgeluid, bent u verzekerd van zuivere, dynamische geluidsopnames.

Video

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters