Klaar voor de zomer!

Geniet van een culinaire zomer

De zomer komt dichterbij. Wat is er leuker dan lekker eten en drinken bij zomerse temperaturen? Ontdek enkele blikvangers en bereid u alvast voor op de warme dagen.

Begin de dag ontspannen

’s Morgens opstaan met een glas heerlijk vers fruitsap? De Krups ZX 7000 is hiervoor het ideale apparaat. Deze citruspers is zo ontworpen dat het sap rechtstreeks in uw glas terechtkomt.

 1. Bekijk de Krups ZX 7000
 2. Alle citruspersen van Krups en Moulinex

Verwen uw kinderen

Hebt u niet altijd evenveel tijd om eten klaar te maken? Verras uw kinderen met een lekkere croque-monsieur dankzij de Tefal SW853D12. Wilt u ook wafels bakken? Dit kan dankzij de meegeleverde wafelplaten. Bestel een van de vele accessoires in optie voor nog meer bakplezier!

 1. Bekijk de Tefal SW853D12
 2. Alle croque- en wafelijzers van Tefal

Lekker en gezond

Nood aan vitamines? Bereid heerlijke, gezonde sapjes met de Moulinex Infiny Press-sapcentrifuge. Haal een maximale hoeveelheid sap uit uw vruchten. Combineer uw fruit ook met groenten en zelfs met kruiden.

 1. Bekijk de Moulinex Infiny Press
 2. Alle sapcentrifuges van Moulinex

Barbecue met vrienden

Dankzij de Tefal CB901O12 eet u tijdens zonnige dagen gezellig in de tuin met vrienden en familie. Is het toch niet zo warm buiten? Gebruik deze elektrische barbecue ook binnen!  

 1. Bekijk de Tefal CB901O12
 2. Alle elektrische barbecues van Tefal

Tijd voor frietjes

Frieten die niet vettig zijn? Ontdek de Seb Actifry-frituurpannen. Bak frieten zonder of met 1 lepel olie. Naast gezonde frietjes bereidt u zelfs een volledige maaltijd van A tot Z met dit toestel.

 1. Bekijk de Seb Actifry Original AL8010
 2. Bekijk de Seb Actifry Express XL AH9500
 3. Alle frituurpannen van Seb

Samen rond de tafel

Een aangename maaltijd onder vrienden die snel klaar is? Het Tefal Simply Inents raclette-toestel biedt de oplossing. U kunt er zelfs vlees, groenten of aardappels mee grillen.

 1. Bekijk de Tefal RE 5114 Simply Invents
 2. Alle raclette-toestellen van Tefal

Evenwichtige maaltijden

Bereid complete maaltijden met de Seb Vitacuisine. Geniet van een sneller stoomproces en het behoud van vitamines met deze stoomkoker. Vind inspiratie in het receptenboekje met 90 heerlijke zoete en hartige recepten.

 1. Bekijk de Seb VS4043 Vitacuisine
 2. Alle stoom- en rijstkokers van Seb

Een topper voor het hele gezin

Maak het u gemakkelijk met de Tefal Optigrill. Bak eenvoudig vlees voor 2 à 4 personen op de grote grillplaat. Het hele gezin geniet van een grote verscheidenheid aan voedingsmiddelen: vlees, vis, panini’s, hamburgers,… aan u de keuze!

 1. Bekijk de Tefal GC702D01 Optigrill
 2. Alle grillplaten en plancha's van Tefal

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters