Siemens iQ700-inbouwovens

Koken was nog nooit zo aangenaam

Laat u verrassen door de elegantie van de Siemens iQ700-inbouwovens. Hun gebruiksgemak en de smaak van elke schotel die u bereidt zullen u niet koud laten...

Een innovatief design

Installeer de Siemens iQ700-ovens naast elkaar of boven elkaar. U kiest wat u het beste uitkomt. Dankzij de perfect ontworpen lijnen heeft elke oven een uniforme hoogte van het bedieningspaneel, voor een mooi visueel geheel.

Een gebruiksvriendelijk menu

De iQ700-ovens beschikken over een groot scherm dat duidelijk kleuren en contrasten weergeeft in een perfecte resolutie. Dankzij de gebruiksvriendelijke structuur van het menu en de uiterst eenvoudige tactiele navigatie gebruikt u uw Siemens-oven op een intuïtieve manier. In slechts enkele stappen regelt u alle functies van de oven.

Twee keer sneller bakken

Heeft u zin om twee keer sneller te bakken? Dankzij de VarioSpeed-functie hoeft u slechts twee keer op dezelfde knop te drukken. Eenvoudiger kan niet!

We moeten eerlijk zijn: een oven voorverwarmen betekent zowel tijdsverlies als energieverlies. Dankzij de Coolstart-functie van de Siemens iQ700-inbouwovens hoeft u uw oven niet langer voor te verwarmen. Gewoon uw schotels in de oven schuiven en klaar!

product product
product

Gerechten boordevol smaak

De stoomovens van Siemens kunnen letterlijk alles. Dankzij hun ontelbare professionele functies bieden ze steeds de optimale bakmodus voor elke schotel. Zo haalt u het beste uit alle ingrediënten: de smaak, de aroma’s, de knapperigheid, de vitamines en de nutriënten.

Heeft u zin in een heerlijk sappig stuk gebraad? De Siemens iQ700-ovens zijn uitgerust met een PulseSteam-functie. Daarbij wordt regelmatig stoom toegevoegd aan de normale bakfunctie, waardoor u een perfect bakresultaat bereikt. Het vocht verdampt aan de oppervlakte, waardoor uw schotel knapperig is aan de buitenkant en heerlijk sappig vanbinnen.

Een gemakkelijke schoonmaakbeurt

Dankzij het ActiveClean-pyrolysesysteem hoeft u zich geen zorgen meer te maken om het schoonmaken van uw oven. Met een simpele druk op de knop start u de schoonmaakbeurt. De temperatuur in de oven stijgt en resten worden tot as herleid. U hoeft er slechts met een spons over te gaan en klaar!
De EcoClean Plus-bedekking van de Siemens iQ700-ovens zorgt ervoor dat vuil en voedingsresten zich niet kunnen vasthechten. Daardoor zal uw oven er steeds in een handomdraai weer als nieuw uitzien.product

Siemens HB 673 GOS1

  • 10 bakmodi
  • Pyrolyse-reiniging
  • Groot TFT-scherm
€ 1.049,00
of € 50,00 per maand
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters