{Include name error} Dossier Siemens - powerSensor stofzuigers

Siemens powerSensor stofzuigers: geen zuigkrachtverlies

De voordelen van een stofzuiger met zak zonder de nadelen


De Siemens powerSensor-stofzuigers combineren de voordelen van modellen met en zonder stofzak: geen zuigkrachtverlies naarmate de stofzak zich vult, precieze regeling van de zuigkracht en gemakkelijke verwijdering van het opgezogen stof zonder dat u ermee in contact komt.

Siemens powerSensor stofzuigers: geen zuigkrachtverlies

Vooruitstrevende powerSensor-technologie

Naarmate u stofzuigt, lijkt de zuigkracht van uw stofzuiger te verminderen. Aan de oppervlakte lijkt alles misschien proper, maar onderaan het tapijt blijft stof liggen. Dergelijke stofophoping vormt een broeihaard voor huisstofmijt. Wat nu? U zou natuurlijk sneller de stofzak kunnen vervangen of met de stofzuiger meerdere keren over dezelfde plaats kunnen gaan, maar dat kost tijd en geld. Een alternatief is een stofzuiger zonder stofzak, maar u vraagt zich af of dit wel een 100% hygiënische oplossing is?

De powerSensor-technologie van de Siemens stofzuigers zorgt voor een automatische aanpassing van de motorkracht naarmate de stofzak zich vult. Dat betekent een stabiele zuigkracht, zelfs wanneer de stofzak bijna vol is.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Intelligente sensoren meten het luchtdebiet doorheen de stofzuiger en geven hun info elektronisch door aan een geïntegreerde processor die voortdurend de motorkracht aanpast zodat de zuigefficiëntie steeds gewaarborgd blijft, ook bij een gevulde stofzak. Bovendien wordt het energieverbruik ook meteen geoptimaliseerd.

Topprestaties

De Siemens powerSensor-stofzuigers zijn uitgerust met de nieuwe quattroPower Technology, die uitstekende prestaties garandeert op het vlak van stofopname, stofuitstoot en geluidsniveau in combinatie met een minimaal energieverbruik.  1. Bekijk de Siemens VSQ8SIL66A
  2. Bekijk alle Siemens sledestofzuigers
product

Siemens VSQ8SIL66A

  • PowerSensor-technologie
  • Laag energieverbruik
  • Stille werking
€ 249,00
of € 30,00 per maand
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters