De OnePlus 10 Pro 5G: Capture Every Horizon

OnePlus bereikt een mijlpaal! De 10de generatie smartphones van het Chinese merk is namelijk op de markt: de OnePlus 10 Pro 5G. Lees hier alles wat je moet weten over de jubileumeditie.

Zwart of groen?

Zwart of groen?

De OnePlus 10 Pro 5G is het nieuwste lid in de familie van de OnePlus-smartphones en is verkrijgbaar in 2 kleuren: Volcanic Black en Emerald Forest. De achterkant van beide kleurversies is in glas en heeft een matte afwerking. Je vingerafdrukken zullen dus minder goed zichtbaar zijn en je nieuwe smartphone zal niet snel uit je hand vallen.

Soepele prestaties

Soepele prestaties

De OnePlus 10 Pro 5G is uitgerust met de nieuwste en meest geavanceerde mobiele processor van Qualcomm. Dankzij de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 zal je je nieuwe smartphone vlot kunnen besturen. De chipset ondersteunt natuurlijk ook 4G en 5G. 
 
Het 6,7 inches AMOLED QHD+-display en zijn 2K-resolutie, LTPO-technologie van de 2de generatie en refresh rate van 120 Hz zorgen voor een dynamische verversingssnelheid. De 10 Pro 5G zal zelf inschatten hoeveel energie er nodig is, terwijl je video’s zit af te spelen of volop in de strijd zit op je favoriete game. Het display is ook een van de eerste in de branche met Dual Color Calibration: het is gekalibreerd om nauwkeurige, natuurlijke kleuren te leveren op zowel een hoge als lage helderheid.

Veel ruimte, enorm snel opgeladen

Veel ruimte, enorm snel opgeladen

Wat betreft ruimte voor al je beeldmateriaal en apps hoef je je geen zorgen te maken. De standaardversie heeft een werkgeheugen van 8GB en een opslaggeheugen van 128GB. Degenen onder ons die nog wat extra ruimte zouden willen, kunnen opteren voor de geavanceerde versie met een opslaggeheugen van 256GB.
 
In de OnePlus 10 Pro 5G zit een 5000 mAh batterij die in heel hoog tempo op te laden is (van 1% naar 100% in 32 minuten) dankzij de meegeleverde 80W SUPERVOOC-oplader. Bovendien kan je de batterij ook draadloos opladen met een vermogen van 50W (van 1% naar 100% in 47 minuten). Het oplaadsysteem van een OnePlus-smartphone was nog nooit zo krachtig.

Rijk aan detail en kleur

Rijk aan detail en kleur

Zijn foto’s en video’s helemaal je ding? De OnePlus 10 Pro 5G telt drie camera’s, geoptimaliseerd door de Zweedse fabrikant van fotocamera’s Hasselblad: een 48MP groothoekcamera, een 50MP ultragroothoekcamera, met een beeldhoek die vergroot is van 120° naar 150° en die ook een nieuwe Fisheye-modus ondersteunt, en ten slotte de 8 MP telelens met 3x optische zoom en 30x digitale zoom.

De OnePlus Billion Color Solution past natuurlijke kleurkalibratie toe op meer dan een miljard kleuren. En verder heeft de nieuwe OnePlus een vernieuwde Pro-opnamemodus en een nieuwe Night-modus. De OnePlus 10 Pro 5G is trouwens de eerste OnePlus met de Movie Mode, waarmee je de ISO, sluitertijd en witbalans vóór en tijdens het filmen kan aanpassen.

Wil ook jij de nieuwste OnePlus 10 Pro 5G-smartphone in huis halen? Strak plan!
Kom hem van dichtbij bekijken in je favoriete Vanden Borre-winkel

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters